Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfinél a kövérség lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinél a kövérség lenne a legrosszabb tulajdonság ismerkedés szempontjából?

Figyelt kérdés
2018. márc. 31. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Íme a többi: dohányzás, lusta egészségtelen életmód, önző, egoista, tiszteletlen, hűtlen, hisztis, határozatlan, döntésképtelen, agresszív.
2018. márc. 31. 22:54
 2/7 A kérdező kommentje:
1. Igen, de talán a kövérség áll az első helyen?
2018. márc. 31. 22:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy év kb. szimpatikus lett egy kimondottan kövér férfi, pedig én normál testalkatú nő vagyok. Lehengerlő stílusa és udvariassága, humora miatt adtam esélyt az ismerkedésnek. Három beszélgetős találkozás alatt kiderült, hogy ugyanolyan mint sokan, vagyis igazából nem akarta tudni, hogy én ki és milyen vagyok, csak a szexuális kisugárzásom miatt közeledett, ráadásul rendezetlen kapcsolati státusszal. Csalódás volt, és egyáltalán nem a 140 kg-ja miatt.

Tehát számomra rossz tulajdonság, a felszinesség, nagyképűség, lelketlenség, magabízás, erőszakosság, manipuláció.

Külső szempontból pedig rosszabb a kövérségnél az ápolatlan fogak, kopaszság, hosszú piszkos köröm, agresszív arc.

2018. márc. 31. 23:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem abszolút nem. Az a leggázabb, ha f***ságokat beszél. (Ez mindenkinek mást jelent.)

Ha dagadt, de a humora penge, akkor semmi gond. :D

2018. márc. 31. 23:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Hallottad már azt, hogy a szépség relatív? Mindenkinek más tetszik más az ízlése.

Van akinek bejön a kövérség, van akinek meg nem. Ilyen egyszerű.

2018. ápr. 1. 06:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Az itt síró pasik szerint az alacsonyság mert azon nem lehet javítani, és ebből a szempontból igazuk van. Mondjuk akkor sem elveszett a helyzet. Mivel a kövérségből lehet fogyni, és sok nőnek vonzó az aputest meg a pocak, csak gyúrni kell kicsit meg sportolni és megoldottad a problémát. Szóval nem.

A dohányzás viszont a nem dohányzó nők többségénél kizáró ok.

2018. ápr. 1. 13:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az igénytelenség az.
jún. 16. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!