Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a határozatlanság, férfiatlanság a legrosszabb tulajdonság egy férfin?
Rám azt mondják az emberek a nők is, hogy egy kedves, okos, értelmes, humoros, őszinte pasi vagyok, de 28 éves vagyok és eddig csak egy 2 hónapos kapcsolatom volt. Valóban nem vagyok az a tipikus férfi, nem vagyok határozott az is igaz, szóval csak emiatt lehet a kudarcok sora.
A haverom viszont egy beképzett, buta, bunkó, csalja a nőket, hazug stb. Ezeket nem én mondom, részét ő is bevallja, meg nőktől más emberektől is visszahallottam ezeket a tulajdonságokat, mégis sikere van a nőknél, ugye míg nekem szinte nem volt kapcsolatom, neki sok volt, sikerei vannak a nőknél, hosszabb kapcsolatai is voltak, pedig külsőben egyformák vagyunk, sőt anyagilag rosszabb helyzetbe van. Most ez vagy véletlen csak vagy ezek a tulajdonságok a legrosszabbak egy férfin
Azert mert hiaba tagadjak a nok igenis szukseg van egy eros dominans ferfira akivel zoldagra lehet verodni de ha en nem tudok donteni o a kezebe veszi a gyeplot. Minden no egy eros tamaszt akar maga melle. Nem mindegy hogy ha megbotlok egy kofalba vagy egy szal spagettibe tudok kapaszkodni.
18/L
Azok a csajok, akiket a beképzelt, buta, bunkó haverod vonz, valószínűleg nem kellenének neked, ha tényleg olyan vagy, amilyennek leírtad magad.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: számomra mindkettőtök rossz tulajdonságai elfogadhatatlanok. Egyikőtöket sem tudnám tisztelni. De egyébként, ha megnézed nyelvtanilag: ha egy férfi férfiatlan, akkor mi marad? Semmi.
Amúgy meg, madarat tolláról, embert barátjáról.
27N
gonodolom azért túloztál egy kicsit.Mert egy kőbunkó nem kell egy npőnek sem csak akit kei kell tartani de a kitarott nőknek hál istennem megvannak a kitartóik tartsák is meg egymásnak magukat.TE meg az utolsó kommentelő neked sem a donináns nem kell sem a mulya akköor neked mi kell tudom már lezbukus vagy nemXD oylat írtál ide saját magad diplomája neked nem klell férfi akkro bocs de én azokat is így hívom b/zi vagy.A válasz meg a következő.Igen az én tapasztalataim is azt mutatják hogy egy NŐ-nek szükségük van egy karakánabb férfire persze nem arra hogy dirigáljon,pont úgy ahogy előttem a kedves kommentelő megfogalmazta ha éles a helyzet kezébe veszi a dolgokat.
Na akinek ninbcs szüksége ilynpalira az már nem nő hanem valami génhibász széklet.Annyira elkorcsosultunk ezzel a esélykiegyelítettswéggel már mondom a nők 30% a biztos vbagyok benne hogy a saját nemét szeretei a másik 30% ki van tartva hál istennek akkor mi marad 40% akinek jó esélyel 20 felett már meg van a párjuk szóval sajnálom a mostani srácokat
Ha egy férfi nem határozott, mégis milyen jövőképe van? Mit vár egy kapcsolattól? Lehet a haverja akármilyen bunkó, ha van jövőképe, tervei és tényleg megszeret valakit akkor vele telán nem lesz az. A leírásod alapján valóban egyikőtök se nyerő, de én sem választanám a határozatlant. A 4-es egyébként jól összefoglalta.
42/N
Nekem is fontos, hogy azért egy férfi valamennyire férfias, határozott, talpraesett legyen. Fiatalabb koromban próbáltam határozatlannal kialakítani kapcsolatot, de kb. olyan volt, mint a kihűlt, sótlan, ízetlen leves. Lehet, hogy egészséges, tápláló, de akkor sem ízlik.
Egyébként a barátod meg a másik véglet: lehet, hogy vonzó a határozottsága, de mellette hazug, bunkó, hűtlen, hosszú távon semmire nem jó, nem lehet vele közös jövőt építeni.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!