Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért a határozatlanság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a határozatlanság, férfiatlanság a legrosszabb tulajdonság egy férfin?

Figyelt kérdés

Rám azt mondják az emberek a nők is, hogy egy kedves, okos, értelmes, humoros, őszinte pasi vagyok, de 28 éves vagyok és eddig csak egy 2 hónapos kapcsolatom volt. Valóban nem vagyok az a tipikus férfi, nem vagyok határozott az is igaz, szóval csak emiatt lehet a kudarcok sora.

A haverom viszont egy beképzett, buta, bunkó, csalja a nőket, hazug stb. Ezeket nem én mondom, részét ő is bevallja, meg nőktől más emberektől is visszahallottam ezeket a tulajdonságokat, mégis sikere van a nőknél, ugye míg nekem szinte nem volt kapcsolatom, neki sok volt, sikerei vannak a nőknél, hosszabb kapcsolatai is voltak, pedig külsőben egyformák vagyunk, sőt anyagilag rosszabb helyzetbe van. Most ez vagy véletlen csak vagy ezek a tulajdonságok a legrosszabbak egy férfin

2015. máj. 19. 15:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Komolyan felmerül a kérdés, hogy miért a FÉRFIATLANSÁG a legrosszabb egy FÉRFIN? :DDDDDDDDDD
2015. máj. 19. 17:23
 12/21 anonim ***** válasza:
49%

#4: "Amúgy meg, madarat tolláról, embert barátjáról."

Mindig, mindig, mindig találtok, vagy legalábbis próbáltok fogást találni a férfiakon. :D Mindenre találtok valami kevésbé frappáns szólást-közmondást, aztán a következő kérdésnél meg pont az ellenkezőjét hajítjátok az ember fejéhez. Mint például az "Aki mer, az nyer!" és a "Hülye a saját kárán sem tanul." típusú életvezetési tanácsokat üvöltő, vagy éppen "A betyárból lesz a legjobb pandúr." és a "Kutyából nem lesz szalonna.", lényegéből fakadóan egymásnak ellentmondó közmondások. :D

2015. máj. 19. 17:24
 13/21 anonim ***** válasza:

# 12

Akkor nyígj, ha bizonyíthatóan ugyanaz a nő írja az ellentmondó dolgokat. Egymás gondolatáért nem felelősek, közük nincs hozzá.

2015. máj. 19. 17:36
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
#13: Emiatt hitetlenek a nők, mert egyik ezt mond, a másik azt, a harmadik meg megint másféle tanácsokat osztogat, de ez hangulathoz is köthető, mikor milyen kedvük van, úgy proponálnak, te meg "büszkén" nyalod mindegyiknek a sеggét a saját önbecsülésed feladva, bár ahhoz már vajmi kevés közöm van, hogy ezzel a feltűnően szemet szúró kötekedéssel a racionálisan gondolkodók lejáratása, vagy pusztán az egyszerű út, az internetes pіnaszerzés-e a célod...
2015. máj. 19. 17:51
 15/21 anonim ***** válasza:
Jav.: hiteltelenek* (sorry)
2015. máj. 19. 17:51
 16/21 anonim ***** válasza:

Egyik sem, ha én puncit akarok szerezni, azt nem csaholással teszem. :) Egyébként a logikátlanság és a szánalmas h_ülyeség az, ami szúrja a szemem. Számomra te a legkevésbé sem vagy racionális. Nem nyalom a seggét senkinek, pláne nem minden nőnek. Ostobaság egyszerre alkotni véleményt egy egész nemről, én max. konkrét emberekről alkotok véleményt.

Miért lenne attól minden nő hiteltelen, mert különböző egyedeknek más a véleményük? Akkor ezzel az erővel a férfiak is hiteltelenek, mert különböző tanácsokat osztogatnak adott esetben. :D

2015. máj. 19. 17:57
 17/21 anonim ***** válasza:
#17: Csak egy tipp: ha nem csaholással, akkor feltehetően a konkurencia lejáratásával? :D Mert kicsit hasonló alapszagát érzem ennek a vitának, bár részemről teljesen mindegy. Nem hinném, hogy az itteni csajok bárki istápolására szorulnának, meg tudják ők védeni magukat, ha valami nem tetszik nekik, ehhez pedig nem szükségesek a sеggnyalók hozzájárulása. De a te véleményed is egy vélemény, ugyanúgy, mint bárki másé. És mivel — feltételezem — neked istenadta tehetséged a nőket levenni a lábukról, így igazából azt nem értem, mi a konkrét oka, hogy a más, azaz a nőkről rossz véleménnyel élők meggyőződése szúrja a szemecskédet. no, nekem meg a be nem vallott sеggnyalásod a legkevésbé racionális, ha már racionalitásról beszélünk. Te is jössz folyton ezzel a kivételezéssel, kivételprezentálással, meg a szokásos nagyotmondással, hogy nem minden nő ilyen, nem minden nő egyforma, a nőknek nem számít a külső, a nőknek nem számít ez, nem számít az — lassan már semmi sem számít nekik ezek szerint :D — és a többi álszent hülyeségeitekkel. Mi a magyarázatod arra, hogy a valóság meg folyton megcáfolja az elméleteiteket, hm? Te biztos jól tudod, hiszen jól ismered őket, sőt, mindet, hiszen ha neked módodban áll a komplett női nemről statuált általánosítást számon kérni, akkor nekem meg nyilván módomban áll ennek ellentettjéről is, aminek — megismétlem magam — mindig ellentmondanak a valóságban tapasztaltak. Tudom-tudom, a megszokott idióta magyarázatok: "csak rá kell találni azokra, akik nem ilyenek", és a "biztos rossz körökben mozogsz" stb. Ha bennünk — igen, racionális férfiakban — van annyi gerinc, hogy például bevalljuk, nekünk sokat számít egy nő testi adottsága, intelligenciája, akkor ugyanez az egyenesség miért nem erény a nők részéről, és miért kell mindig a félrevezető, hülye, idióta porhintéseiknek hinnünk? De te csak pátyolgasd magad, meg őket is a náluk elért sikerért cserébe, valakinek a pіnastrigulák száma jelenti a sikerességet, nálam meg ennyit, fikarcnyit sem számít egy szétcseszett pіna megkaparintása... :D
2015. máj. 19. 18:24
 18/21 anonim ***** válasza:
Jav.: #16*
2015. máj. 19. 18:25
 19/21 anonim ***** válasza:

"Csak egy tipp: ha nem csaholással, akkor feltehetően a konkurencia lejáratásával?" - Nem, erre sincs szükségem. :)

"Nem hinném, hogy az itteni csajok bárki istápolására szorulnának" - Én sem. És nem is érdekelnek az itteni nők.

" És mivel — feltételezem — neked istenadta tehetséged a nőket levenni a lábukról, így igazából azt nem értem, mi a konkrét oka, hogy a más, azaz a nőkről rossz véleménnyel élők meggyőződése szúrja a szemecskédet." - Nem konkrétan az szúrja, hanem a butaság, logikátlanság. Az is ugyanígy undorít, ha valaki a férfiakat szólja le, vagy a férfiakkal kapcasolatos turbófeminista sztereotíp állatságok is, hogy a farkukkal gondolkoznak, meg mindegyik potenciális nemi erőszakoló. :D De ezekből valamiért ezen az oldalon sokkal kevesebbet látok.

" Te is jössz folyton ezzel a kivételezéssel, kivételprezentálással, meg a szokásos nagyotmondással, hogy nem minden nő ilyen, nem minden nő egyforma, a nőknek nem számít a külső, a nőknek nem számít ez, nem számít az — lassan már semmi sem számít nekik ezek szerint :D — és a többi álszent hülyeségeitekkel. " - Én nem jövök kivételekkel, mert tendecia szinten sem ismerek el semmit sem a nőkről, sem a férfiakról. Olyan meg SOHA nem mondtam, hogy nem számít a nőknek ez vagy az vagy amaz. Én csak azt mondom, hogy nem mindnek ugyanazok a preferenciái, mert ezt tapasztalom folyamatosan. Igen, vagy olyan, amelyiknek csak a külső számít, olyan is, akinek a pénz, olyan is, akinek a primitív státusz (szóval, hogy "menő" elvileg), és így tovább.

"Mi a magyarázatod arra, hogy a valóság meg folyton megcáfolja az elméleteiteket, hm? " - A többiek baromságaira nem tudok mit mondani, de az még mindig semennyire sem logikus, hogy rajtam kéred számon azokat is, amiket mások mondanak. Ha azt mondja valaki, hogy a nőknek nem számít a külső, azt jó hogy cáfolja a valóság. :D

Viszont amiket én írok, azokat tapasztalatból írom. Igen, volt több nő is, akit színjátékkal (játszottam a mindent leszaró bunkót), meg olyan is, akit lekenyerezéssel szedtem fel, de olyan is, akit 0 színjátékkal, magamat adva, 0 forinttal. Ezért mondom, hogy nem mindnek ugyanazok a preferenciái. Magamon kívül is felhozhatok példákat, pl. haverjaimat, akadnak olyanok is, akik rondák mint a bűn, mégis van barátnőjük, olyat is, aki ronda de megvolt neki vagy 100 nő, de olyat is, aki jóképű gyerek, de annyira gyérül kommunikál és annyira amatőr, hogy még mindig szűz.

"Ha bennünk — igen, racionális férfiakban — van annyi gerinc, hogy például bevalljuk, nekünk sokat számít egy nő testi adottsága, intelligenciája, akkor ugyanez az egyenesség miért nem erény a nők részéről, és miért kell mindig a félrevezető, hülye, idióta porhintéseiknek hinnünk? " - Na ezt nem tudom, bár azt megsúgom neked, hogy én csak itt az oldalon láttam olyan nőt, aki azt kamuzta, hogy nem számít a külső, élőben sosem találkoztam ilyennel. :D Akárhány nőnél rákérdeztem, mind azt mondta, hogy számít. Most tehetek arról, hogy ezt tapasztaltam? Vagy mondjam azt, hogy igen, nagyon álszentek MIND, mert te, mint "racionális férfi" megmondtad?

"valakinek a pіnastrigulák száma jelenti a sikerességet" - Ha rám célzol, ismét tévedtél. :D Inkább bánom az alkalmi szexuális kapcsolataim nagy részét, ha ennyire érdekel.

2015. máj. 19. 18:49
 20/21 anonim ***** válasza:

"Nem konkrétan az szúrja, hanem a butaság, logikátlanság."

Miféle butaság, miféle logikátlanság? Ne kelljen már ötvenszer is ugyanazt leírnom, hogy az itt leírtak — amiket te is, meg a sok igen "korrekt" nőcike propagál — tökéletesen ellentmondanak a valóságban tapasztaltaknak. Semmiféle logikátlanság nincs ebben, legfőképpen amiatt sem, mert a te tapasztalataid sem feltétlenül egyeznek meg az összes férfiéval. De ezt se kelljen már századszorra se szajkóznom, hogy minden a külső adottságokon múlik. Neked, Józsinak, Pistinek könnyű dolgotok van, mert a nők szemében közelebb vagytok az etalonhoz, mint Ferike, Lacika, Karcsika, akiknek tízszer annyi energiát kell belefércelniük egy ismerkedésbe, hogy végre a kedves leányzó meg legyen puhítva. De a nők ezt sem képesek soha beismerni. Kétségbe vonod a sztereotípiát, holott azért van ám nem kevés alapjuk ezeknek. És igen, a kivétel még mindig nagyon kevés. Pontosan ugyanaz, mint a cigányok esetében, mindenki a kivételekről beszél, aztán a kivételek sem különbek a sztereotípiát igazolóktól.

"De ezekből valamiért ezen az oldalon sokkal kevesebbet látok."

Szoktak lenni, méghozzá elegen ahhoz, hogy egy krapek ezt megunva felregisztráljon ide, és elküldje őket a vérbe, majd ezt a krapekot nőgyűlölettel billogozzák meg. Ennyit a történelemről.

"Én csak azt mondom, hogy nem mindnek ugyanazok a preferenciái..."

Alapjába véve mindegyiknek ugyanaz, csak te ezt nem érted meg. Sorolom: helyes külső, megfelelő intelligencia, megfelelő havi bevétel, ja és totális egyetértés a nők nézeteivel. Ez mindenkinél minimum, de nincs is ezzel gond, csak be kéne ismerni, s nem azt a maszlagot olvasni itt a tisztelt leánykáktól, hogy "nekem nem számít a külső", "nekem nem számít ez", "nekem nem számít az", lassan már semmi sem számít nekik, mégis úgy válogatnak, szelektálnak, mint a szőrszálhasogató Mariska néni a piacon. Tehát valljuk be, nem sokan jönnének össze egy rusnya, buta csövessel. Na ugye! És amúgy is lehet összejönnek egy olyannal, aki nem rendelkezik bizonyos paraméterekkel, de idővel vagy megszokják — és megszeretik —, vagy ha lehetőség adódik, már dobbantanak is. Úgyhogy a férfiakkal szemben támasztott elvárások azonosságának megkérdőjelezésében sem értek egyet veled.

"Akárhány nőnél rákérdeztem, mind azt mondta, hogy számít."

O.K., ezt tapasztaltad, de nem mindenki tapasztalja ugyanezt. Számtalan olyan eset volt már, hogy egy aránylag csinos nőcske megjátszotta — nem csak előttem, hanem úgy kompletten mindenkinek ezt terjesztette —, hogy neki semmit nem számít, milyen a férfi külsőre, aztán a pult mögött szinte folyt a nyála, amikor betoppant néhány audis kigyúrt tag. Ugyanez a gyárban, ugyanez az iskolában, ugyanez mindenhol. De persze, nekik nem számít.

"Inkább bánom az alkalmi szexuális kapcsolataim nagy részét, ha ennyire érdekel."

Mi a francot lehet azokon bánni?

2015. máj. 20. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!