Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 év körüli nők miért gondolják azt hogy a végtelenségig válogathatnak a férfiak közül? Mármint tegyük fel családot akar. Hova válogat?
20# ez juott eszembe nekem is. Most a kérdező:"mé' nem jó az ilyen-olyan, miért kell válogatni?"
Ugyanitt megromlott házasságos kérdések alatt' Mé' nem váligattad meg jobban, kinek szülsz? Tudhattad volna előre, hogy nem akar majd pelenkázni, így jártál"
23-as egyáltalán nem vagyok nőutáló, csak nem értem hova válogatnak.
Az első válaszadók egyike megírta hogy nem lesz nagyobb a merítés, csak bekerülnek újak és kiesnek régiek.
Az újak: elvált pocakos, söröző apukák, aputesttel és rengeteg feladattal, traumával házsártos anyukával
A régiek: kiesnek a tiniChadek, azoknak ritkán kell ez a korosztály, maximum ha Gilf/Milf vagy akkor jók búfelejtőnek
Tehát nem nő a szelekció, alig van normális pasi ,de azoknak se adnak esélyt ezek a 33 éves nők. Miért?
Nem mindegy neked?
Úgyse fogadsz el semmilyen választ sem
Mert nem tetszik nekik, ennyi. Aki családot akar azért válogat hogy ne egy utolsó senkinek szüljön. Aki nem akar az meg bőven ráér. Körül kell nézni, bőven vannak átlag feletti férfiak a mezőnyben. Viszont ők sem fognak bárkivel szóba állni.
Ezért maradtok vénlányok mert senkinek hívjátok a férfiakat miközben ti semmire nem vittétek az életbe és az egyetlen értéked hogy meg lehet dugni téged.
Nem mindegy neked?
Úgyse fogadsz el semmilyen választ sem
Kérdező elfogadja az értelmes válaszokat. Veled ellentétben te buta aki csak a férfi ellenes válaszokat fogadja el.
Tegyük fel, hogy én valóban egy szipiszuper kigyúrt istenkirálycsászár szuprechadre vágyom - akkor mi van? Neked mi közöd hozzá?
Kettőnk közül úgyis én járok szarul, ha egyedül maradok, nem te.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!