Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 as sportos pasi hogyan tud 50-60 as duci nőkkel ismerkedni?
Figyelt kérdés
Van esetleg valami társkereső ahol érdemes próbálkozni?ma 05:59
2/7 anonim válasza:
Ez a legegyszerűbb 😃 Bárki szívesen összejön veled, 30-as sportos pasiként anyád korabeli nővel... Tudom mi a terved, hogy tartson el a nő, cserébe Te önmagadat adod! 👏💵💰 35/N
3/7 anonim válasza:
Én 41 éves duci nő vagyok. A nálam fiatalabbakkal csak szexet terveznék. Együtt élésre megbízhatóbbak az öregek.
4/7 anonim válasza:
Nyugodtan kezdj el élőben is ismerkedni. Tegezd le és bánj vele úgy, mintha nem is lenne korkülönbség. Egy óra és tömheted 😆
5/7 anonim válasza:
“Együtt élésre megbízhatóbbak az öregek.”
Döbbenetes, hogy 41 évesen annyi élettapasztalatod van, mint egy 20 évesnek. Semmivel sem megbízhatóbbak az öregebb fószerek, csak mellé már jól se néznek ki.
7/7 anonim válasza:
5-ös de bizony, hogy a többségük már megbízható. Nemhiába élek együtt 12 évvel idősebb férfivel. Ők már nem válogatnak annyira, nem csaponganak, tudják nem sok van már hátra, jön az öregedés, a halál, nem lesz mellettük senki, ha továbbra is játsszák az elérhetetlen adoniszt a csoffadt kinézetükkel. A fiatal még azt hiszi végtelen idő áll előtte és előbb-utóbb befut a top10-es csajszi. Ismerek ilyen 40 körüli 130 kilós pasikat, akik végig a csodára vártak. Mára még rondábbak lettek. Este melóból haza érve az üres lakás várja őket. Szóval komoly kapcsolatra biztos nem kezdenék nálam fiatalabbal vagy velem egyidőssel. 41/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!