Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a férfi rajtengedély? Egy nőnek mit kell nyújtani egy pár kapcsolatban?
Itt mindig csak arról olvasni hogy a férfinek milyen külsővel , iskolával , anyagi javakkal kell belépőként rendelkeznie!
De a nőnek mit kell? Miért téged válasszon egy férfi?
A férfiak nem homogén halmaz, ahogy a nők sem. Minden férfinek más a rajtengedély. Az én párom férfiként pl. direkt értelmiségi, egyetemi végzettségű nőt keresett, neki ez volt a fontos, pedig nagyon sok férfinek nem az. Viszont az neki nem volt fontos, hogy tudjak főzni (1-2 dolgot össze tudok ütni, de a gyakorlott hobbiszakácstól is nagyon messze vagyok), ez pedig sok más férfinek fontos.
Ugyanúgy, ahogy nekem pl. fontosabb volt a hasonló "vallás" (jobban mondva nem vallás), értékrend, bizonyos szinten hasonló politikai nézetek, mint a vagyon, külső (jó, persze, az fontos, hogy vonzódjak hozzá, de nem ez a picsogók által elképzelt 190 centis latin macsó szint).
#46 Engem aztán nem zavar kihez vonzódnak. Azért szerencsétlenek, mert rinyálnak, hogy nem jut nekik olyan nő, akinek nem érnek fel a szintjéhez.
Nők rinyálnak hogy jó pasi kell mikor ők hulladékok és csak üríteni jók. Magas az elvárás te lány, lejjebb kellene venni az igényekből. Mutassál fel te is valamit a lábad között lévőn kívül.
A férfiak nem homogén halmaz, ahogy a nők sem. Minden férfinek más a rajtengedély. Az én párom férfiként pl. direkt értelmiségi, egyetemi végzettségű nőt keresett, neki ez volt a fontos, pedig nagyon sok férfinek nem az. Viszont az neki nem volt fontos, hogy tudjak főzni (1-2 dolgot össze tudok ütni, de a gyakorlott hobbiszakácstól is nagyon messze vagyok), ez pedig sok más férfinek fontos.
Ugyanúgy, ahogy nekem pl. fontosabb volt a hasonló "vallás" (jobban mondva nem vallás), értékrend, bizonyos szinten hasonló politikai nézetek, mint a vagyon, külső (jó, persze, az fontos, hogy vonzódjak hozzá, de nem ez a picsogók által elképzelt 190 centis latin macsó szint).
Tanulj meg főzni rendesen, legyen már valami hasznod is a lyukon kívül ha eltart a férfi.
44 nem, nem írtál semmi értelmeset 😆.
Te a kutyám ürülékét nem szedhetnéd fel. Az ilyen véglémyt emberszámba se veszem.
Vannak normális férfiak...te nem tartozol ide, sebaj.
Sztm te marhára kevered itt a kommentelőket...többen írtuk ugyan azt!
Érdekes én nem rinyálok, mindig találtam magamnak normális/ értelmes párt, aki nem unalmas, nem lusta, nem full csóró és vonzó....ezeket én is nyújtom.
Sajnálom, hogy veled normális nő szoba se áll.
Félpipás, neked mi fáj ennyire?
Azt meg hónapokkal ezelőtt mondtam neked, hogy amit idézel, azt tedd idézőjelbe. Nagyon zavaró így olvasni, és őszintén, csak meglátom, hogy fél pipa, és olvasás nélkül pontozlak le.
Mára iktass be egy sírást vagy egy recskát. Valamit kezdj magaddal, mert túlcsordulnak az érzelmeid. Durván hisztis vagy.
Jó mondjuk az hogy valaki tud főzni alap...legyen az nő vagy férfi. De az egész háztartást ketten intézik...mindenki kiveszi a részét. Én főzök szívesen, de nem kéne olyan férfi aki nem tud és sose főz.
56-os voltam.
N 32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!