Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a férfi rajtengedély? Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a férfi rajtengedély? Egy nőnek mit kell nyújtani egy pár kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Itt mindig csak arról olvasni hogy a férfinek milyen külsővel , iskolával , anyagi javakkal kell belépőként rendelkeznie!

De a nőnek mit kell? Miért téged válasszon egy férfi?

okt. 29. 07:25
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/130 anonim ***** válasza:
11%

Oké, a jajszegénynők meg a jajszegényférfiak hozzászólók meccseljék le egymást közt, hogy ki a nagyobb áldozat. Én léptem.

Akkor elmondom megint, hulladék nő is simán talál pasit mert a kanos férfi nem válogat, örül ha dughat.

okt. 30. 09:31
 122/130 anonim ***** válasza:
ma 09:06: Hagyd, ez a 4 pipás "okos" (a 79%-os lepontozó) csak kötekedni akar(t). Mindenhol megjelenik, ahol leírja valaki (főleg én), hogy csúnya nőként hogy néz ki a valóság. Ezért nem is kaptál most konkrét választ a hogyanra. Egyébként többnyire azzal a maszlaggal szokott jönni ő is, hogy a belső értékeid megcsillogtatásával. Nyilván... Amikor rád néznek, nem felelsz meg az elvárásaiknak, és onnantól tojnak rád, akkor prímán be tudod mutatni őket. Végül is ilyen alapon a falnak is lehet beszélni...
okt. 30. 09:35
 123/130 anonim ***** válasza:

Igazad van.

Gyönyörűen leminősítette a férfiakat.

Ilyenkor csodálom, hogy egy sincs, aki ezt zokon venné.

Talán azért mert így valós képet kaphatunk a férfiúi gondolkodásmódról?

Hmmm...

Elég szégyen.

okt. 30. 09:53
 124/130 anonim ***** válasza:
0%

Igazad van.

Gyönyörűen leminősítette a férfiakat.

Ilyenkor csodálom, hogy egy sincs, aki ezt zokon venné.

Talán azért mert így valós képet kaphatunk a férfiúi gondolkodásmódról?

Hmmm...

Elég szégyen.

Rajtad keresztül kaptunk képet a idióta női gondolgodásról. Senki nem veszi zokon a rosszindulatú megjegyzéseidet tőled hanem inkább röhögnek rajtad hogy miket ìrkál ez a bolond rosszindulatú nő.

okt. 30. 10:01
 125/130 anonim ***** válasza:
mi ez a rajtengedély duma?
nov. 1. 19:21
 126/130 anonim ***** válasza:
49%
Nálam: akarjon házasságot, gyerekeket. Legyen hűséges, családcentrikus. Legyen jókedélyű, lehessen vele viccelődni. Legyen értelmes, lehessen vele mély dolgokról beszélni, legyen lelki társ. Legyen konzervatív. Örülnék ha valamit sportolna.
nov. 2. 09:53
 127/130 anonim ***** válasza:
56%

Én nem sokat nyújtok, nem érzem kötelességnek a főzést, sem a szexet.

Nem tudom milyen pasi az akinek elvárásai vannak, de valószínűleg akkor nekem is lennének elvárásaim a pasival szemben ~s nem csak annyi hogy a legyen 2 keze meg lába.

nov. 2. 10:31
 128/130 A kérdező kommentje:

127

Ezért nem kellesz a kutyának sem.

nov. 2. 10:41
 129/130 anonim ***** válasza:
Na végre. Örülök hogy a kérdező is elismerte, hogy az irreális elvárásai miatt nem kell a kutyának sem. Fejlődünk valahova.
nov. 2. 10:44
 130/130 anonim ***** válasza:
Az ember általában olyankor szokott főzni ha éhes, és nincsen normális kaja sehonnan. Olyankor nem bonyolult főzni valamit. De naponta összekenni a konyhát hobbiból, az nem mindig előnyös, mert minden használódik el és eléggé érződik a szaga is. Nem kell konyha nagyüzem otthon, de finom kaja meg kell, ebben kell az egyensúlyt megtalálni, mit veszünk, mit főzünk. Az hogy ki főz az mindegy, csak ehető legyen.
nov. 2. 13:16
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!