Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a férfi rajtengedély? Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a férfi rajtengedély? Egy nőnek mit kell nyújtani egy pár kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Itt mindig csak arról olvasni hogy a férfinek milyen külsővel , iskolával , anyagi javakkal kell belépőként rendelkeznie!

De a nőnek mit kell? Miért téged válasszon egy férfi?

okt. 29. 07:25
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/130 anonim ***** válasza:
69%
Köszi, én tudok vezetni, van saját kocsim, keresek nettó 500-at és egyedül éltem a párom előtt. Ja és főzni is tudok, bár nagyjából felesben szoktunk a párommal, aki szintén nem egy életképtelen incel. Te mit tudsz felmutatni?
okt. 29. 11:38
 62/130 anonim ***** válasza:
68%
De engem most már tényleg érdekel honnan jön nektek ez az eltartás? :D Simán keresek annyit, hogy egyedül is megéljek, utazzak, ilyenek.
okt. 29. 11:41
 63/130 anonim ***** válasza:
76%

61: te miért feltételezed minden nőről ezt? Anyukád miatt?

Én speciel simán tömegközlekedem, nem várom el senkitől, hogy furikázzon, sőt Bp-n belvároshoz közel tök felesleges is a kocsi. Felesben fizetünk a párommal mindent. Nem szokásom a hisztizés (párom is tudja tanúsítani). Talán nem a telepi szemétre kellene hajtani (akármilyen csinike), akkor nem lenne ilyen probléma.

okt. 29. 11:53
 64/130 A kérdező kommentje:
Intelligens válaszokat vártam a kérdésem alá. Nem incel Vs anyagias női háborút. Nagyon közönséges mindkét fél.
okt. 29. 11:53
 65/130 anonim ***** válasza:
57%
Anyagias nő kicsoda, édeske?
okt. 29. 11:59
 66/130 anonim ***** válasza:
33. Kaj kit kell eltartani ? Olyan robda vagy hogy csak ilyenekre futotta?
okt. 29. 12:06
 67/130 anonim ***** válasza:
72%
Jelenleg pont, hogy nem anyagias nők vitatkoznak ezzel a leszavazott szerencsecsomaggal, hanem olyanok, akik eltartják magukat és felesben fizetnek. Bér tudom, ha vki azért, mert ismer két Vajna Timit, a fejébe vette, hogy az összes nő ilyen, nem nagyon lehet ezt kiverni a fejébő, akkor sem, ha van bizonyíték rá, hogy a nők többsége dolgozik. Az nehogy már anyagiasság, hogy vki nem hajlandó egy munkanélküli naplopót eltartani - az meg nem a nők hibája, hogy van olyan f...agyú férfi, aki egy feszes seggért cserébe kutyáért lemegy.
okt. 29. 12:31
 68/130 anonim ***** válasza:
79%
Férfi rajtengedély😂. Ezt egymáson kérjétek számon. Mikor belőletek élnek és gazdagodnak meg az onlyfansos műszájú, szanaszét szerkesztett (vagy műtött) leánykák. Közben egy komolyabb randin egy kávé árát sajnáljátok, de online pitsarázásra arra nem sajnáljátok a pénzt. Ott dongtok az instaképek alatt, tök szánalmas de nem veszitek észre. Hiszen ez kell nektek, egyetlen kellemesebb inger és készkifújt. Egyétek meg amit főztetek. Maradtok a háttérben, perkáljatok a recskázásaitokért is. Egyéni probléma.
okt. 29. 12:40
 69/130 anonim ***** válasza:
50%
#77 Azért nem igényel sok logikát, hogy akik onlyn recskáznak azok nem járnak randikra. :D
okt. 29. 12:43
 70/130 A kérdező kommentje:

Gond akkor van ha egy tisztességesen dolgozó mondjuk 400 ezres férfi = neked a munkanélküli (mert nem gazdag)

okt. 29. 12:44
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!