Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a férfi rajtengedély? Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a férfi rajtengedély? Egy nőnek mit kell nyújtani egy pár kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Itt mindig csak arról olvasni hogy a férfinek milyen külsővel , iskolával , anyagi javakkal kell belépőként rendelkeznie!

De a nőnek mit kell? Miért téged válasszon egy férfi?

okt. 29. 07:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/130 anonim ***** válasza:
91%
16# Szuper, tessék: 🏆 Én meg nem szeretek se főzni, se takarítani, de magam után megcsinálom, mert szeretem a rendet. Ha itt él plusz egy ember, aki koszol meg éhes, akkor vegye ki a részét a főzésből meg a takarításból is. Nekem van más hobbim, nem a háztartás az.
okt. 29. 08:38
 22/130 anonim ***** válasza:
66%
#15 hát ilyen sose volt. A jómódúbb és/vagy nemesi családoknál eleve volt személyzet, ezek fel sem merültek, mint szempontok. A jobbágyoknál meg a házimunka, főzés, mosás gépek, boltok, eszközök nélkül egész napos program volt, de ebből a férfi is kivette a részét, ásott, kapált, disznót vágott, fát hasogatott, stb. Alap volt, hogy a háztartásban dolgoznak az emberek, különben éhenhaltak volna, most meg azért rohadtul nem ez a helyzet. Nem ez alapján választott senki partnert, számított, hogy a lány csinos, van hozománya, szépen énekel, cserfes, jól felvágták a nyelvét, meg hasonlók. Én sem egy ingyencselédet kerestem a konyhámba, hanem társat, a feleségem is dolgozik, elnézni sem tudnám, hogy munka után, fáradtan még egyedül tevékenykedjen a háztartásban, pláne engem szolgálgasson. Nem vagyok értelmi fogyatékos, képes vagyok kezelni egy mosógépet vagy recept alapján megfőzni bármit.
okt. 29. 09:09
 23/130 anonim ***** válasza:
27%

Röviden elmondom mit ki

ad bele a párkapcsolatba:

1.Nők: meg lehet őket dugni.

2.Fèrfiak: gyakorlatilag mindent ők adnak bele a lyukon kívül.

okt. 29. 09:25
 24/130 anonim ***** válasza:
70%
Egyébként nőtől is abszolút elvárás, hogy ne legyen túlsúlyos. Rajtam volt 15 kg plusz, alig volt érdeklődő. Egy volt, akivel minden más is passzolt, már a férjem. Mellette lefogytam, na most már kellenék a sok szerencsétlennek. Szóval igen, nőknél is feltétel a túlsúly hiánya szerintem.
okt. 29. 09:34
 25/130 A kérdező kommentje:

24

Persze az elvárás mindkét nemnél tapasztalható. Csak van benne irreális a férfival szemben.

Ha a nő 40,50,60,65 kg még úgy is lesz akinek kell. Szóval még talán a 70 nél is. Csak a nagyon bálna kategóriának nehéz! Ellenben a férfiaknál hiába nem kövér lenne egy 180/90 kg testalkat. Akkor is a 70-75 max, lett az elvárás.

Röviden; ha a nő kicsit husisabb 70 kilóval azt is elfogadjàk többen. Viszont a férfi ha nem izmos vagy extrém vékony , akkor neki total elképzelhetetlen lesz a párkeresés.

okt. 29. 09:42
 26/130 anonim ***** válasza:
21%

Egyébként nőtől is abszolút elvárás, hogy ne legyen túlsúlyos. Rajtam volt 15 kg plusz, alig volt érdeklődő. Egy volt, akivel minden más is passzolt, már a férjem. Mellette lefogytam, na most már kellenék a sok szerencsétlennek. Szóval igen, nőknél is feltétel a túlsúly hiánya szerintem.

Dehogy elvárás, vékony srácok dagi csajokkal vannak együtt. Vékony csajok meg nem jönnek össze dagi fiúval kivéve ha van háza meg kocsija.

okt. 29. 09:42
 27/130 anonim ***** válasza:
78%
Szóval nőnek elvárás hogy 70 alatt legyen, de férfi tök oké 90 fölött? És még a nőknek vannak irreális elvárásai?
okt. 29. 09:47
 28/130 anonim ***** válasza:
80%

25 nem kilóban mérik a szépséget.

70kiló vagyok de arányos, homokóra alkatom van.

Sokan akarnak találkozni, írogatnak, hívogatnak pedig férjem van. Ja persze az arcom se Fiona.

okt. 29. 09:49
 29/130 A kérdező kommentje:

27

Sporttal hogy állsz? Vagy csak a számokat vetted össze ?

Ferfiak akiken van minimális izom azok nincsenek 80 kg alatt. Én mikor 77 kg voltam (kb 8 évvel ezelőtt) folyton rosszul voltam a munkahelyen és a bordáim látható és tapintható volt mikor néztem magam a tükörben.

Egy nőnél a 70 kg az vastag derekú, sonka combú, nem mellű is általában . A férfinál a 70 kg az meg oylan mint a C type Robika fiú a 15 éves az iskolában , akinek nincs pénze ételre és rohadt vékony.

okt. 29. 09:50
 30/130 anonim ***** válasza:
15%

Szóval nőnek elvárás hogy 70 alatt legyen, de férfi tök oké 90 fölött? És még a nőknek vannak irreális elvárásai?

Igen nektek vannak nagy elvárásaitok mert a lyukon kívül nem tudtok mást felmutatni.

okt. 29. 09:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!