Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a férfi rajtengedély? Egy nőnek mit kell nyújtani egy pár kapcsolatban?
Itt mindig csak arról olvasni hogy a férfinek milyen külsővel , iskolával , anyagi javakkal kell belépőként rendelkeznie!
De a nőnek mit kell? Miért téged válasszon egy férfi?
Röviden elmondom mit ki
ad bele a párkapcsolatba:
1.Nők: meg lehet őket dugni.
2.Fèrfiak: gyakorlatilag mindent ők adnak bele a lyukon kívül.
24
Persze az elvárás mindkét nemnél tapasztalható. Csak van benne irreális a férfival szemben.
Ha a nő 40,50,60,65 kg még úgy is lesz akinek kell. Szóval még talán a 70 nél is. Csak a nagyon bálna kategóriának nehéz! Ellenben a férfiaknál hiába nem kövér lenne egy 180/90 kg testalkat. Akkor is a 70-75 max, lett az elvárás.
Röviden; ha a nő kicsit husisabb 70 kilóval azt is elfogadjàk többen. Viszont a férfi ha nem izmos vagy extrém vékony , akkor neki total elképzelhetetlen lesz a párkeresés.
Egyébként nőtől is abszolút elvárás, hogy ne legyen túlsúlyos. Rajtam volt 15 kg plusz, alig volt érdeklődő. Egy volt, akivel minden más is passzolt, már a férjem. Mellette lefogytam, na most már kellenék a sok szerencsétlennek. Szóval igen, nőknél is feltétel a túlsúly hiánya szerintem.
Dehogy elvárás, vékony srácok dagi csajokkal vannak együtt. Vékony csajok meg nem jönnek össze dagi fiúval kivéve ha van háza meg kocsija.
25 nem kilóban mérik a szépséget.
70kiló vagyok de arányos, homokóra alkatom van.
Sokan akarnak találkozni, írogatnak, hívogatnak pedig férjem van. Ja persze az arcom se Fiona.
27
Sporttal hogy állsz? Vagy csak a számokat vetted össze ?
Ferfiak akiken van minimális izom azok nincsenek 80 kg alatt. Én mikor 77 kg voltam (kb 8 évvel ezelőtt) folyton rosszul voltam a munkahelyen és a bordáim látható és tapintható volt mikor néztem magam a tükörben.
Egy nőnél a 70 kg az vastag derekú, sonka combú, nem mellű is általában . A férfinál a 70 kg az meg oylan mint a C type Robika fiú a 15 éves az iskolában , akinek nincs pénze ételre és rohadt vékony.
Szóval nőnek elvárás hogy 70 alatt legyen, de férfi tök oké 90 fölött? És még a nőknek vannak irreális elvárásai?
Igen nektek vannak nagy elvárásaitok mert a lyukon kívül nem tudtok mást felmutatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!