Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a férfi rajtengedély? Egy nőnek mit kell nyújtani egy pár kapcsolatban?
Itt mindig csak arról olvasni hogy a férfinek milyen külsővel , iskolával , anyagi javakkal kell belépőként rendelkeznie!
De a nőnek mit kell? Miért téged válasszon egy férfi?
"És azt tapasztalom hogy a legtöbb nem tud vagy lusta főzni meg takarítani is. Extrànak veszik és milliókat várnak a férfitól és akkor nagy fogat csikorgatva oda tesznek egy rántottát."
A ti problémátok itt kezdődik.
Elvárnátok, hogy egy nő főzzön és takarítson rátok. De persze dolgozzon is mert ti ugyan nem tartjátok el.
Én nem várom el, hogy a férfi milliókat keressen. Legyen egy biztos, stabil munkája amiből normálisan megél. Én is dolgozom és hozzáteszem a részem.
Ebben az esetben pedig elvárom, hogy legalább hasonló arányban vigyük otthon is a dolgokat.
6os hidd el nem kapálóznánk, mivel most is jól vagyunk egyedül.
Dolgozunk,bulizunk,táncolni járunk, vásárolgatunk, tisztaság van körülöttünk.
Ezt egy pali csak elrontani tudja.
Ti kapálóztok kétségbeesetten ha nincs pna.
😘
Kb semmit. De még ami volt, azt se. Köszönhetően a progresszív feminizmusnak.
Már nem kell, hogy szeresse a gyerekeket, nem kell hogy főzzön még hobbiból se, takarítás minek, stb.
Bár mi ami eddig "női" munka volt. "csinálja meg a férfi is, ő is megtudja"
Az meg, hogy férfimunka?
Olyan nem létezik, meg az semmi, meg 1 évben csak 1x kell felcipelni a szekrényt.
Üdv a 21. században. És ezek rinyálnak, hogy nekik nem kell férfi, mert elvannak egyedül is....
Hát az ilyen legyen is.
biztosan én vagyok abnormális, amiért szívesen főzök, ha van kinek és örömmel tölt el, ha ezzel örömöt szereztem neki
sőt szívesen csinálom a házimunkát is, persze, ha nekem több időm/lehetőségem van rá
az életképtelen csecsemő és a hagyományos munkamegosztás között van különbség, attól mert mostanában az a pc, hogy csak utálni lehet a női szerepet, had ne utálja mindenki
egy többdiplomás negyvenes nő
Egy rántottát nem képes elétenni?
Nekem is pont ez a bajom, a férjem egy rántottát nem képes elémtenni.
Legközelebb szakácsot keresek. 😅
Első és legfontosabb: bomba külső, ami natúran is (genetikailag) az. Az nem jó és nem elég, ha rengeteg optikai tuning és variálás kell hozzá, hogy valamennyire az legyen. Ha meg egyenesen ronda, akkor végképp eláshatja magát.
Második, szintén elég fontos: szolgalelkűség vagy ahogy itt láttam valakitől, "csicskagén". De legyünk szalonképesebbek, "gondoskodó" típusnak kell lennie. A főzést és a szívásabb házimunkákat mindenképp magára kell vállalnia önként és dalolva, zokszó nélkül, de az az igazi, ha minden mást is. Nyilván munka mellett. Ha később lesz gyerek, azt is, apának csak max. egy kis fuvarozgatás meg ha kedve van, pici játék maradjon.
A többi már elég változatos. Van, akinek fontos a kiemelkedő intelligencia és tájékozottság is a fenti alapok (annak tekintettek) MELLÉ, van, akinek többet számít, hogy elég megnyerő legyen a család és a barátok számára stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!