Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a férfi rajtengedély? Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a férfi rajtengedély? Egy nőnek mit kell nyújtani egy pár kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Itt mindig csak arról olvasni hogy a férfinek milyen külsővel , iskolával , anyagi javakkal kell belépőként rendelkeznie!

De a nőnek mit kell? Miért téged válasszon egy férfi?

okt. 29. 07:25
 71/130 anonim ***** válasza:
63%
79: én nem az a válaszoló vagyok, de én is leírtam, hogy munkanélküli nem oké... az nekem konkrétan a munkanélküli. Ill. még ami nem oké, ez a "pár havonta alibiből megcsinálok vmi alkalmit". A 400e-s fizetés tök korrekt, ha azt nem szórja el az illető, azzal nem lenne gondom.
okt. 29. 12:45
 72/130 anonim ***** válasza:
76%

78

De ezek aranyásózzák le azt a nőt aki elfogadna egy kávét a randin. Fillérbaszók, de csak amíg nem a saját ejakulációjuk kerül központba.

okt. 29. 12:47
 73/130 anonim ***** válasza:
0%
Fejezd be már, senki nem kíváncsi a rosszindulatú megjegyzéseidre.
okt. 29. 12:49
 74/130 anonim ***** válasza:
0%

78

De ezek aranyásózzák le azt a nőt aki elfogadna egy kávét a randin. Fillérbaszók, de csak amíg nem a saját ejakulációjuk kerül központba.

Fejezd be már, senki nem kíváncsi a rosszindulatú megjegyzéseidre.

okt. 29. 12:49
 75/130 anonim ***** válasza:
65%
Nem mindegy hogy hogyan keres 400 nettót. Egyetem után első munkahelyre teljesen korrekt. Ha 35 évesenen a gyárba, akkor nem állnék le vele, mert ez már nem is fog feljebb menni.
okt. 29. 12:52
 76/130 A kérdező kommentje:

Ennek örülök. Veled nincs baj, de most nézd meg a 84 es kommentet. Azz van a baj.

okt. 29. 12:55
 77/130 anonim ***** válasza:
69%
Ha már ennyire kíváncsi vagy, egyetem utáni első munkahelyemen 500 nettót kapok :D
okt. 29. 12:55
 78/130 anonim ***** válasza:
68%
Az a baj hogy nem adom szintem alá?
okt. 29. 12:57
 79/130 anonim ***** válasza:
77%
Én 25 évesen épp kint voltam egy bántalmazó kapcsolatból, akkor jöttem össze a későbbi férjemmel, aki még nálam is fiatalabb volt, nagyjából semmije, még csak nem is igazán az volt akit kislányként elképzeltem volna magam mellé, de pl nagyon tetszett a haja meg a szeme vágása, és mellett eszméletlen kedves volt, amire hatalmas szükségem volt akkor, és belészerettem. A barátnőm 25 évesen viszont egy 12 évvel idősebb, macis alkatú pasival jött össze, aki szintén nem volt különösebben gazdag, de céltudatos volt, és a közös hobbi nagyon összetartotta őket. Én sose tudtam volna vele összejönni, később ők szakítottak, mert kijött a korkülönbség, de a barátnőm továbra is erre a típusra bukik. Itt volt két ugyanolyan idős lány, közel azonos anyagi helyzetben, és mégis teljesen más karaktert választottak. Miért? Mert különböző személyiségek, ahogy minden egyes nő a földön. Járni, kelni kell a világban, nem tárgyakként kezelni a nőket, és mindenki megtalálja azt, akivel szívesen leélné az életét.
okt. 29. 13:14
 80/130 anonim ***** válasza:
68%

Akinek 500 nettó álom. 😆😆😆

Szerintem itt megint elbeszél egymás mellett a nagyobb város és a vidék.

okt. 29. 13:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!