Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a férfi rajtengedély? Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a férfi rajtengedély? Egy nőnek mit kell nyújtani egy pár kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Itt mindig csak arról olvasni hogy a férfinek milyen külsővel , iskolával , anyagi javakkal kell belépőként rendelkeznie!

De a nőnek mit kell? Miért téged válasszon egy férfi?

okt. 29. 07:25
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/130 anonim ***** válasza:
80%

104

Ja akkor meg azon sírna az incelek büdös szája, hogy a nők nem akarják ellátni a tradicionális kötelességeiket.

okt. 29. 17:39
 92/130 anonim ***** válasza:
104: persze, lehet csak akkor, kérdés, érdemes-e, ha a körülmények adottak. Sztem jobb, ha megteheti egy pár, hogy anyu van otthon a gyerekkel, minthogy be van csűrve egy bölcsibe, ahol rosszabb esetben nem figyel oda a bölcsisnéni, és tragédia lehet belőle... és sokkal jobb a gyereknek később, ha meghitt kapcsolat alakul ki az anyjával, azt meg könnyebb úgy csinálni, hogy egész nap együtt vannak, nem az, hogy fáradtan hazab...ódik munkából 7re, 1 óra "babázás" (az sem látott még babát élőben, aki szerint ennyiből egy csecsemő vagy tipegő ellátása" azt' ennyi. És nem mindenkinek van nagyszülő, aki be tud segíteni. És ismerek elég kisgyerekes anyát, hogy lássam, messze nem az a helyzet a 2 évig otthon levőknél, hogy Szulejmánt néznek meg f...bukoznak, hanem kézműveskednek a gyerekkel, együtt főznek házi lekvárt, viszik a játszótérre, állatfarmra, együtt olvasnak.
okt. 29. 17:41
 93/130 anonim ***** válasza:
80%

107

Igen, ez MI tudjuk, de a frusztált inceleket valszeg épp, hogy ellátták, aztán csókolom…

Nekem sok olyan emlékem van kis koromból, hogy anyukám énekel vagy verset szaval nekem, együtt festettünk, falevelet gyűjtöttünk, azokat kiszárítottuk vagy lenyomtattuk. Sokat mesélt, aztán egy idő után volt egy közös mesénk, amit felválta mondtunk, festőalbumokat vett, és megmutatta a kedvenc képeit, mesélt róluk stb. Mindezt ovis korom alatt / előtt.

Akinek az anyja részéről annyira futotta, hogy épp megeteti, ha muszáj, az nyilván azt hiszi, hogy ez egy napi nettó 30 perces meló…

Nálunk mondjuk pont nem volt két évig szabin anyukám, cserében napi 4 órát dolgozott, szóval bőven volt ideje rám meg a tesómra.

okt. 29. 17:47
 94/130 anonim ***** válasza:
53%
Meg azért, ha világ életében dolgozott egy nő, és csak a gyerekkel akar 2 évet otthon maradni, elég erős ráfogni azt, hogy magát eltartató k...a.
okt. 29. 17:51
 95/130 A kérdező kommentje:

111

Amúgy a 2 év az normális. Ha előtte is dolgozott és vissza is megy utána. Dd amúgy vannak nők akik tényleg többé nem akarnak munkába menni.

okt. 29. 18:18
 96/130 anonim ***** válasza:
27%

hanem kézműveskednek a gyerekkel, együtt főznek házi lekvárt, viszik a játszótérre, állatfarmra, együtt olvasnak.

Te butuska, szerinted az 1 éves gyerek fog olvasni. kézműveskedni meg ilyen hülyeségek. Látszik te se neveltèl gyereket még. Gyerek ilyenkor fekszik a kiságyba, a nő meg döglik az ágyba sorozatokat nézve. Szerencsétlen férfi meg dolgozik a munkahelyen hogy eltartsa, hazamegy, megkèrdi a nőt akare dugni de neki szokás szerint a nincs kedve.

okt. 29. 18:22
 97/130 anonim ***** válasza:
59%
1 éves gyerek azért nem egész nap fekszik az ágyban. Jobb esetben akkorra már mászik azért. 2 éves kor alatt meg már jár. Akkor már lehet kisebb programokat csinálni vele. Nyilván nem 6hónapos korában főzik együtt a lekvárt, de akkor meg megy az együtt képeskönyv-nézegetés, mondókázás, készségfejlesztő játékozás... normáliséknál. 2 éves korra meg már simán lehet vinni játszóra, állatfarmra.
okt. 29. 18:28
 98/130 anonim ***** válasza:
58%

Én vigyáztam 1 éves gyerekre. Mászkált, midnent a szájába vett - konkrétan folyamatos felügyeletet igényelt.

Nyilván megtehettem volna, hogy bevágom a kiságyba, aztán bömböljön ha akar, de ha kicsit is jót akarsz a kölyöknek, akkor ezt nem gyakran teszed meg.

okt. 29. 18:33
 99/130 anonim ***** válasza:
8%

Én vigyáztam 1 éves gyerekre. Mászkált, midnent a szájába vett - konkrétan folyamatos felügyeletet igényelt.

Nyilván megtehettem volna, hogy bevágom a kiságyba, aztán bömböljön ha akar, de ha kicsit is jót akarsz a kölyöknek, akkor ezt nem gyakran teszed meg.

Erre van megoldás, berakod a kiságyba aztán nem mászkál, attól még ugyanolyan felnőttember lesz, . Ennyi, ezért nem kell a nőnek két évig élősködni a férfin, főleg most mikor GAZDASÁGI VÁLSÁG van, a boltokba egekbe vannak az árak. Nem szégyelled magadat te hogy ilyen válságba akarsz otthon mereszteni a seggedet, szegény férj egy fizetésből fizesse a számlákat meg tartsa el a dolgozni nem akaró nőt.

okt. 29. 19:00
 100/130 anonim ***** válasza:
0%
De te semmi olyan interakciót nem fogsz csinálni abba a 2 évbe amiért élősködni kellene ilyen gazdasági válságban.
okt. 29. 19:19
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!