Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a férfi rajtengedély? Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a férfi rajtengedély? Egy nőnek mit kell nyújtani egy pár kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Itt mindig csak arról olvasni hogy a férfinek milyen külsővel , iskolával , anyagi javakkal kell belépőként rendelkeznie!

De a nőnek mit kell? Miért téged válasszon egy férfi?

okt. 29. 07:25
 81/130 A kérdező kommentje:

Vagy a szakmunkás / érettségi Vs diplomás / 20 nyelvvizsgás emberek.

okt. 29. 13:20
 82/130 anonim ***** válasza:
83%
Nekem csak egy kérdésem lenne... a szakmunkás az miért tart jogot a diplomás 20 nyelvvizsgásra. A statisztikák alapján személyiségre sem passzolnának, szóval kb. ott vagyunk hogy "hát külsőre nagyon tetszene". Én vagyok az, akire azt írtad, velem nincs baj, de én pl. megértem, hogy egy törekvő, ambiciózus nő nem talál társat vkiben, aki gyárban robotol és nem is akar előrelépni. Nem a pénz miatt elsősorban, hanem értékrend, életcélok, személyiségbeli különbségek miatt. Megmondom őszintén, én sem nagyon találtam eddig olyan szakmunkást 1-2 kivétellel, akivel szívesen összejöttem volna, de volt olyan kivétel, ill. sajnos vannak alulfizetett szakmák is, pl. tanár, mentős. Ha jól kezeli a pénzt, szellemileg egy szinten vagyunk, oké. Ja és pluszban: én nem akarok gyereket. Aki gyereket akar, annak azért el kell gondolkoznia azon, hogy az ő két fizetésükből NORMÁLISAN, INGEREKBEN GAZDAGON fel lehet-e nevelni egy gyereket, ill. a kedves férfi, ha jóval kevesebbet keres, mint a nő, hajlandó-e elmenni szülési szabadságra, vag a férfi önérzete ezt nem engedi.
okt. 29. 13:26
 83/130 anonim ***** válasza:
80%

93, akár az is lehet, de a lényeg, hogy ez a valóság attól, hogy valakinek álomnak tűnik.

Az a baj (hát mindenki döntse el magának, hogy ez baj-e), hogy online olyan emberekkel is beszélünk, akikkel amúgy nem.

Most ezen megsértődhet bárki, az ő dolga, de én egy napom során a családommal, a munkatársaimmal és a barátaimmal érintkezek, akik azon a társadalmi szinten vannak, mint én. Ezt én középmezőnynek gondolom. Mert nincs se gyári munkás ismerősöm, se olyan programozó, aki napi két óra munkával megkeres 2 milliót. Itt meg mindkettővel beszélgethetek, és lehazugozhatjuk egymást, mert fogalmunk sincs a másik életéről.

okt. 29. 13:27
 84/130 A kérdező kommentje:

94

Szerintem nem tart jogot. Csak itt találkoznak a vélemények gyakorin. Senki nem jelentkezik sértetten hogy a fenti diplomás nénit akarja.

A felháborodást keltő stílus < > komment az volt hogy akár egy 30 éve hiányzás nélkül 12 órában keményen dolgozó személyre is azt írja a fenti nő, hogy “lusta szar, nem dolgozik , munkakerülő” mert csak azt a közeget tartja “munkának” amiben ő él, és ott biztos 600 ezer nettó is kezdő fizu. Szóval a bunkósag miatt szoktak itt gyakorin viták lenni.

okt. 29. 13:34
 85/130 anonim ***** válasza:
72%
Kevered a válaszokat. Aki azt írta, neki 400e akkor oké, ha az első munka, az nem az, aki munkanélkülizett (utóbbi 3.5 csillagos felhasználó, előző 4csillagos). Nem kellene hazug módon beleadni más szájába olyat, amit nem írt le.
okt. 29. 13:38
 86/130 anonim ***** válasza:
96, de miért kell ezt felvenni? Kit érdekel, ha valaki munkakerülőnek nézi a keményen dolgozót? Komolyan egy netes idegen véleménye lesz a napja fénypontja? Aki ráadásul lehet, hogy trollkodik?
okt. 29. 13:39
 87/130 anonim ***** válasza:
69%
Pontosan, köszi 97-es. Nem azt mondtam, hogy lusta munkakerülő szar a gyári munkás. Ő is ugyanolyan értékes ember. Azt mondtam, hogy én személy szerint nem jönnék vele össze, mert nem egy életszínvonal, valamint én gyereket is akarok és ahhoz azért fontos, hogy a férfinek stabil, jó keresete legyen, mert a nap végén még mindig csak én tudok elmenni szülni kettőnk közül. Oké, hogy fél év után apuka átveheti a gyest, de egy részt, addig is élni kell valamiből, más részt én személy szerint szeretném megélni az anyaságot és otthon maradni babázni 2 évig. Addig meg a férfi keresete marad.
okt. 29. 13:53
 88/130 anonim ***** válasza:
99 meg ha jó munkád volt a Gyed.
okt. 29. 15:02
 89/130 anonim ***** válasza:
0%

más részt én személy szerint szeretném megélni az anyaságot és otthon maradni babázni 2 évig.

Egyébként munka után is tudsz babázni bőven, ráérsz szóval nem kell azért a férfin élősködni két évig. Szerintem az a 2 év amit te anyaság megèlèsnek mondasz körülbelül abból állna hogy fekszel az ágyba egész nap aztán nézed a tv műsorokat meg beülsz a számítógép elé internetezni, gyakori kérdésekre feljárni egész nap. Gyerekkel max annyit foglalkoznál hogy kitörlöd a fenekét meg kaját adsz neki, utána meg mész vissza dögleni az ágyba. Szegény férjed meg ezért tartson el hogy te babázzál max egy órát, utána megunod a babázást aztán a maradék 23 órába meg nem csinálsz semmit. Felfogod te hogy az élősködésed milyen anyagi teher a férfinek? Van neked egyáltalán józan eszed?

okt. 29. 17:22
 90/130 anonim ***** válasza:
81%
Gondolom nehéz lehet felfogni, ha nem hogy gyereked, de párod se lesz soha. És igen, a férjem tökéletesen elégedett a helyzettel, szerencsére nem szaros 300 nettón tengődik.
okt. 29. 17:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!