Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a férfi rajtengedély? Egy nőnek mit kell nyújtani egy pár kapcsolatban?
Itt mindig csak arról olvasni hogy a férfinek milyen külsővel , iskolával , anyagi javakkal kell belépőként rendelkeznie!
De a nőnek mit kell? Miért téged válasszon egy férfi?
Vagy a szakmunkás / érettségi Vs diplomás / 20 nyelvvizsgás emberek.
93, akár az is lehet, de a lényeg, hogy ez a valóság attól, hogy valakinek álomnak tűnik.
Az a baj (hát mindenki döntse el magának, hogy ez baj-e), hogy online olyan emberekkel is beszélünk, akikkel amúgy nem.
Most ezen megsértődhet bárki, az ő dolga, de én egy napom során a családommal, a munkatársaimmal és a barátaimmal érintkezek, akik azon a társadalmi szinten vannak, mint én. Ezt én középmezőnynek gondolom. Mert nincs se gyári munkás ismerősöm, se olyan programozó, aki napi két óra munkával megkeres 2 milliót. Itt meg mindkettővel beszélgethetek, és lehazugozhatjuk egymást, mert fogalmunk sincs a másik életéről.
94
Szerintem nem tart jogot. Csak itt találkoznak a vélemények gyakorin. Senki nem jelentkezik sértetten hogy a fenti diplomás nénit akarja.
A felháborodást keltő stílus < > komment az volt hogy akár egy 30 éve hiányzás nélkül 12 órában keményen dolgozó személyre is azt írja a fenti nő, hogy “lusta szar, nem dolgozik , munkakerülő” mert csak azt a közeget tartja “munkának” amiben ő él, és ott biztos 600 ezer nettó is kezdő fizu. Szóval a bunkósag miatt szoktak itt gyakorin viták lenni.
más részt én személy szerint szeretném megélni az anyaságot és otthon maradni babázni 2 évig.
Egyébként munka után is tudsz babázni bőven, ráérsz szóval nem kell azért a férfin élősködni két évig. Szerintem az a 2 év amit te anyaság megèlèsnek mondasz körülbelül abból állna hogy fekszel az ágyba egész nap aztán nézed a tv műsorokat meg beülsz a számítógép elé internetezni, gyakori kérdésekre feljárni egész nap. Gyerekkel max annyit foglalkoznál hogy kitörlöd a fenekét meg kaját adsz neki, utána meg mész vissza dögleni az ágyba. Szegény férjed meg ezért tartson el hogy te babázzál max egy órát, utána megunod a babázást aztán a maradék 23 órába meg nem csinálsz semmit. Felfogod te hogy az élősködésed milyen anyagi teher a férfinek? Van neked egyáltalán józan eszed?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!