Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a férfi rajtengedély? Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a férfi rajtengedély? Egy nőnek mit kell nyújtani egy pár kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Itt mindig csak arról olvasni hogy a férfinek milyen külsővel , iskolával , anyagi javakkal kell belépőként rendelkeznie!

De a nőnek mit kell? Miért téged válasszon egy férfi?

okt. 29. 07:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/130 anonim ***** válasza:
73%
Még amikor 80 kiló voltam is volt érdeklődés, de a legtöbb olyan is. Most, 68 kilósan hetente irogatnak, pedig én is férjnél vagyok.
okt. 29. 09:51
 32/130 anonim ***** válasza:
0%
Ha mazlija van az ember fianak a 80%-a az elvarasoknak nem anyagi javak..
okt. 29. 09:54
 33/130 anonim ***** válasza:
60%
Ja. Jó lesz egy ingyenélő pali is akit eltarthatok, nemde??
okt. 29. 10:00
 34/130 anonim ***** válasza:
88%
30 ha anyád ennyit képes felmutatni, hogy lyuk van a lába között, akkor nem csoda, hogy ilyen fia lett, egy tanulatlan, szellemi selejt prosti kölkétől max ez a szint, ami kitelik. Mások családjában a nők egyetemet végeztek, szakmát szereztek, egzisztenciájuk, karrierjük, személyiségük van. Ha neked a lyuk a szinted, amihez nő nem kell, arra ott a markod, mint eddig is.
okt. 29. 10:04
 35/130 anonim ***** válasza:
45%

Ja, nektek, férfiaknak nem a kilók számítanak a legdurvábban, hanem amivel nem nagyon lehet mit kezdeni: az arc.

170 cm vagyok, sokáig voltam hozzá 50 kg alatti kórosan sovány, úgy 2 éve 60 kg alatti egészséges(nek látszó) vékony. Le sem szrtak soha, most sem. Mert nektek a szép pofi a beugró, a nulladik pont. És nyilván az, ami reggel, ébredés után is szép, meg olyan időszakokban is, amikor kisebb gondja is nagyobb az ember lányának annál, hogy csomót foglalatoskodjon vele.

okt. 29. 10:04
 36/130 anonim ***** válasza:
60%
Kerdező fejezd már be ezt az általánosítást, hogy hány kg hány cm-vel kell egy férfi vagy sem. Én 163cm vagyok 49kgval a férjem meg 177cm 91kgval. És képzeld, 10 éve vagyunk együtt, ebből 3 éve házasok. Mikor megismertem sem volt vékonyabb, jó maximum 2-3kg különbséggel, és képzeld, nekem így tetszik! Ja és nincsen kigyúrva. És oda vagyok érte, az első perctől oda voltam, mert engem kifejezetten taszítanak a vékony férfiak. Ízlések és pofonok! Nincs egységesen megszabva, hogy a nőknek általánosan mi jön be! Egy barátnőmnek a férje meg 176cm 70kgval. Annyira különbözünk. A volt egyetemi tanárom egy jóképű 180cmnél nem magasabb férfi volt 102 kgval. Abszolút nem volt igénytelen,és már akkor boldog házasságban élt. Felesleges ezen hisztizni meg számolgatni, ha nem vagy elégedett magaddal vagy nincs sikerek tegyél érte, de nincs egységesen megszabva, hogy ki hogyan lehet vonzó.
okt. 29. 10:07
 37/130 anonim ***** válasza:
91%

Engem már nagyon régota nem az érdekel egy pasinál, hogy tetszek e neki, hanem, hogy a pasi jó e nekemm...

Nem fogok kiszolgálni egy felnőtt csecsemőt. A fullos nő az mindegyiknek kéne, de persze nyujtani a f*szon kívül egyik se tud semmit. Termeszetesen a házimunka a nődóga...de eltartani nem akar, wtf? Ha én kiveszem a részem a pénzkeresesből, a férfi is lesz szíves kivenni a részét a házimunkából.

okt. 29. 10:09
 38/130 anonim ***** válasza:
7%

Kerdező fejezd már be ezt az általánosítást, hogy hány kg hány cm-vel kell egy férfi vagy sem. Én 163cm vagyok 49kgval a férjem meg 177cm 91kgval. És képzeld, 10 éve vagyunk együtt, ebből 3 éve házasok. Mikor megismertem sem volt vékonyabb, jó maximum 2-3kg különbséggel, és képzeld, nekem így tetszik! Ja és nincsen kigyúrva. És oda vagyok érte, az első perctől oda voltam, mert engem kifejezetten taszítanak a vékony férfiak. Ízlések és pofonok! Nincs egységesen megszabva, hogy a nőknek általánosan mi jön be! Egy barátnőmnek a férje meg 176cm 70kgval. Annyira különbözünk. A volt egyetemi tanárom egy jóképű 180cmnél nem magasabb férfi volt 102 kgval. Abszolút nem volt igénytelen,és már akkor boldog házasságban élt. Felesleges ezen hisztizni meg számolgatni, ha nem vagy elégedett magaddal vagy nincs sikerek tegyél érte, de nincs egységesen megszabva, hogy ki hogyan lehet vonzó.

Nem kell a kèrdezőnek semmit befejezni, azt ír ki a saját kérdésében amit akar. Nem te fogod eldönteni mit lehet ezen az oldalon kiírni.

okt. 29. 10:12
 39/130 anonim ***** válasza:
11%

Nem fogok kiszolgálni egy felnőtt csecsemőt. A fullos nő az mindegyiknek kéne, de persze nyujtani a f*szon kívül egyik se tud semmit. Termeszetesen a házimunka a nődóga...de eltartani nem akar, wtf? Ha én kiveszem a részem a pénzkeresesből, a férfi is lesz szíves kivenni a részét a házimunkából.

Férfiak nyújtanak gyakorlatilag mindent, ti nők max arra vagytok jók hogy férfi ürítsen bennetek.

okt. 29. 10:16
 40/130 anonim ***** válasza:
95%

39 leírták már hogy anyud csak arra volt jó nem abból kell kiindulni.

De még 3 értelmes dolgot nem írtál te mit várnál el egy nőtől...

okt. 29. 10:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!