Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a férfi rajtengedély? Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a férfi rajtengedély? Egy nőnek mit kell nyújtani egy pár kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Itt mindig csak arról olvasni hogy a férfinek milyen külsővel , iskolával , anyagi javakkal kell belépőként rendelkeznie!

De a nőnek mit kell? Miért téged válasszon egy férfi?

okt. 29. 07:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/130 anonim ***** válasza:
93%
#39 akkor üríts anyádba, ha amúgy sem jó másra, legalább lesz valami haszna is a ribinek meg te is lefoglalod magad
okt. 29. 10:23
 42/130 anonim ***** válasza:
96%
39 neked az a bajod hogy nincs hova ürítened a tenyereden kívül 🫢😂😂😂😂😂
okt. 29. 10:25
 43/130 anonim ***** válasza:
16%

#39 akkor üríts anyádba, ha amúgy sem jó másra, legalább lesz valami haszna is a ribinek meg te is lefoglalod magad

Szépen beszélj te buta nő. Férjed csak azért van veled hogy megdugjon, egyébként semmirekellő vagy akit eltartanak.

okt. 29. 10:27
 44/130 anonim ***** válasza:
16%

De még 3 értelmes dolgot nem írtál te mit várnál el egy nőtől...

Már leìrtam minden értelmes dolgot, például hogy semmirekellő nő vagy akivel a férfiak csak azért jönnek össze mert kanosak és kell a lyuk.

okt. 29. 10:30
 45/130 anonim ***** válasza:
62%
Mert egy nő nem lehet sportos vagy izmos? Vagy ez a férfiak előjoga? Pont a kérdező lovagol a kilókon, nem csoda ha egyedül van ennyire leszűkült gondolkodással. 43-as meg vergődhet nyugodtan, de a 39-es ma este sem egyedül alszik, míg ő igen, amíg így gondolkodik.
okt. 29. 10:46
 46/130 anonim ***** válasza:
#24 Nyilván ők a szerencsétlenek mert nem vonzódnak egy dagadt nőhöz.
okt. 29. 10:57
 47/130 anonim ***** válasza:
100%
#43 még mindig feleségem van, akit nem kell eltartani. Ez utóbbi a te anyád, aki csak egy ürítésre alkalmas élősködő lyuk, róla meg úgy beszélek, ahogy akarok, mert ennyit érdemel max
okt. 29. 10:59
 48/130 anonim ***** válasza:
0%

#43 még mindig feleségem van, akit nem kell eltartani. Ez utóbbi a te anyád, aki csak egy ürítésre alkalmas élősködő lyuk, róla meg úgy beszélek, ahogy akarok, mert ennyit érdemel max

Itt még azt mondtad nő vagy te szerencsétlen:

Kerdező fejezd már be ezt az általánosítást, hogy hány kg hány cm-vel kell egy férfi vagy sem. Én 163cm vagyok 49kgval a férjem meg 177cm 91kgval. És képzeld, 10 éve vagyunk együtt, ebből 3 éve házasok. Mikor megismertem sem volt vékonyabb, jó maximum 2-3kg különbséggel, és képzeld, nekem így tetszik! Ja és nincsen kigyúrva. És oda vagyok érte, az első perctől oda voltam, mert engem kifejezetten taszítanak a vékony férfiak. Ízlések és pofonok! Nincs egységesen megszabva, hogy a nőknek általánosan mi jön be! Egy barátnőmnek a férje meg 176cm 70kgval. Annyira különbözünk. A volt egyetemi tanárom egy jóképű 180cmnél nem magasabb férfi volt 102 kgval. Abszolút nem volt igénytelen,és már akkor boldog házasságban élt. Felesleges ezen hisztizni meg számolgatni, ha nem vagy elégedett magaddal vagy nincs sikerek tegyél érte, de nincs egységesen megszabva, hogy ki hogyan l

okt. 29. 11:01
 49/130 anonim ***** válasza:
82%

Ha már rajtengedély, akkor vigyük tovább a hasonlatot, bár nem értem, az elvárás kifejezést miért kellett versenyezésbe átvinni, mert így összezavarhat.

Ha azt mondod, olyan nő kell, aki főz rád, akkor ezzel az elvárással menj társat keresni. Az elvárás vagy rajtengedély nem olyan dolog, amit ki kell valahogy manipulálni a másikból, hanem alapból olyannak kell lennie.

Ha bejössz nekem, és elmondod, hogy rád főzni kell, az a te rajtengedélyed, ami az lehet, amit csak akarsz. Viszont én ezt hallva dönthetek úgy, hogy oda sem állok a rajtvonalhoz, mert egy olyan életet lehet nyerni a végén, amilyet nem akarok.

okt. 29. 11:03
 50/130 anonim ***** válasza:
#48 én a 22-es hozzászóló vagyok, nem az amit idéztél. Anyád nem lehet valami jó a ribiskedésben, ha még az iskoláztatásodra valót sem tudta összekúrni
okt. 29. 11:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!