Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fajta nőre van esélye egy ilyen férfinek?
35 év, 180/110, nincs lakás / autó, 360 havi nettó, tapasztalatlan , legmagasabb iskola az érettségi.
Nyilván nem szelfiket fogtok betenni magatokról. Figyeljünk a személyiségi jogokra. Keressetek példa képeket Google segítségével. Testalkat is látszódjon. Hogy te mint gyakoris női felhasználó szerint; nekem milyen nőre van lehetőségem?!
Ezek csak a külsőségek igen. Mást úgyse lehet nagyon képről megmondani. Köszi a segítséget!
Melyik incel vagy a törpe vagy a kereszténycel? Arra vagy irigy hogy három nővel eljutottam a szexig ? És nem fizetős lányok voltak? Ne rám irigykedj mert ez semmi. És egyre romlik a helyzetem. Már életem végig nem lesz senkim. Ez a mai postai út is megerősített benne. Minden jó nőnek a tinédzser fiú testalkat a szexi.
Az, hogy nem buknak a kövérségre, nem jelenti azt, hogy tini testalkatú férfiakkal vannak. Nyitott szemmel kellene járni mindenhol. Ha igaz lenne, amit mondasz, hogy 1) 70 kilóig neked oké lenne egy nő, 2) arcra nem vagy v
válogatós, akkor nemcsak 3 neked vonzó nőt láttál volna, amíg kimentél. És láttál volna olyat is, aki pici pocakos melóssal volt.
Nem vagyok olyan mint az a lúzer. Rövid ideeig szúrtam tesztoszteront. Ilyen kísérleti növekedési hormont. De utálom a tűket és hatása se nagyon volt .
Facebookon akármelyik ismerős nőre nézek rá. Mindegyiknek ez a 70 kg-os pasija van.
Amúgy igen lehet én csak azt a nőket veszem észre akik nekem is tetszenek. Aztán vannak nagydarab asszonyos nők akiknek van pocakos melós férjük. De azzal én mivel lennék előrébb ha tusom és látnàm?
Nem hazudok. Az is lehet hogy ugye a férfiaknál sem mindegy az izom % ZsÍr % lehet valaki viszonylag normális 100kgal is h nagy a hasa de amúgy látszik hogy jó a fizikuma. A nőknél is van aki 60 kg és total vonzó és vagy 65 kg is akinek ha leül akkor ott egy vastag úszógumi. Igen az utóbbit az utcán meg se nézném.
És azt is garantálni tudom, hogy nem 70 kilósok azok, akikra azt mondod, hogy azok, kivéve ha max 170 centisek. A nők többségének az egészséges nagyon vékonynál azért testesebb párja van, és az izom is tömeg. 75 az már reálisabb. De a 60, 70 az nettó kamu.
Vagy arról hazudsz, milyen arcú nők jönnek be, ha egy vásárlási távolléten összesen 3 nő lett a befutó, amikor "ja, az arc másodlagos, és 45 és 70 kiló között már oké"
a kérdező 110 kilós tehénként magának 45 kilós tinilányokat akar. Röhejes. Ki akar magánál 45 kilóval nehezebb párt? Szétnyomnád az ágyon, kvázi szétfolynál rajta a zsíroddal te bálna.
Neked 90-100 kilós nő "jár".
Egy 80 kilós pasinak jár a 60-70 és így tovább.
Ne álmodozz te koca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!