Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fajta nőre van esélye egy ilyen férfinek?
35 év, 180/110, nincs lakás / autó, 360 havi nettó, tapasztalatlan , legmagasabb iskola az érettségi.
Nyilván nem szelfiket fogtok betenni magatokról. Figyeljünk a személyiségi jogokra. Keressetek példa képeket Google segítségével. Testalkat is látszódjon. Hogy te mint gyakoris női felhasználó szerint; nekem milyen nőre van lehetőségem?!
Ezek csak a külsőségek igen. Mást úgyse lehet nagyon képről megmondani. Köszi a segítséget!
Te se látod a fától az erdőt!
Ha egy xy nőnek 45 kg amivel vékony, én 60-70 kg-osan is elfogadnám ha amúgy nem gurul. És az összhang megvan köztünk. Szóval van rajta 20 kg plusz.
Ha meg egy férfi 180 cm magas akkor 80 kgosan lenne normális , dd ahelyett 100 kg akkor rajta is 20 kg plusz van. De ő már kutyának se lenne jó!! Mert jön a szöveg hogy legyen 65 kg ami azt jelenti hogy rögtön 35 kg-ot adjon le úgy (hogy csak 20 kg plusz van rajta )
Így már világos lett mi a probelma?
Még nem voltam idős meg görnyedt hátú 182 cm /76 kg voltam. És a lovardas csak szerint dagadt voltam. (A tükörben látható voltak a bordaim és tapintható volt)
Utána Facebookon néztem és összes is jött egy 60 kilóssal. De évekkel később is volt egy nő akivel “baratkoztunk “ ő meg az interneten offolt (személyesen nem találkoztunk) és ő neki is a maximum 70 kg férfi a férfi. Ezért szabadult meg igazi indok nélkül tőlem.
Gusztustalan ember lehet a kérdező. Kívül és belül. És ilyeneknek is jut nő. Szomorú.
38F incel
Voltak mások is. Amúgy a fenti 2 közül az egyik diplomás volt. Ezért is látszik hogy nem garancia semmire. Telnek az éveim de nem ismerkedtem olyannal akinek megfelelne a 80,90,100 vagy több kg-os férfi. Hol bujkálnak ?
35 évemből 28 ig nem voltam több 90 kgnál. Akkor is ugyanezt hallgattam hogy legyek 60-70 között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!