Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen fajta nőre van esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fajta nőre van esélye egy ilyen férfinek?

Figyelt kérdés

35 év, 180/110, nincs lakás / autó, 360 havi nettó, tapasztalatlan , legmagasabb iskola az érettségi.

Nyilván nem szelfiket fogtok betenni magatokról. Figyeljünk a személyiségi jogokra. Keressetek példa képeket Google segítségével. Testalkat is látszódjon. Hogy te mint gyakoris női felhasználó szerint; nekem milyen nőre van lehetőségem?!

Ezek csak a külsőségek igen. Mást úgyse lehet nagyon képről megmondani. Köszi a segítséget!

#Mi jár a férfinek
okt. 25. 09:43
 71/110 anonim ***** válasza:
60%
De a hozzáállás hasonló. "Én kövér vagyok, a nő nem lehet az, a nő felszínes, ha vékonyan nem akar kövért, én nem vagyok az, ha kövéren nem akarok kövért"
okt. 25. 14:36
 72/110 A kérdező kommentje:

Te se látod a fától az erdőt!

Ha egy xy nőnek 45 kg amivel vékony, én 60-70 kg-osan is elfogadnám ha amúgy nem gurul. És az összhang megvan köztünk. Szóval van rajta 20 kg plusz.

Ha meg egy férfi 180 cm magas akkor 80 kgosan lenne normális , dd ahelyett 100 kg akkor rajta is 20 kg plusz van. De ő már kutyának se lenne jó!! Mert jön a szöveg hogy legyen 65 kg ami azt jelenti hogy rögtön 35 kg-ot adjon le úgy (hogy csak 20 kg plusz van rajta )

Így már világos lett mi a probelma?

okt. 25. 14:45
 73/110 anonim ***** válasza:
Senki nem mondja, hogy legyen 65 kg, csak az egymást hergelő incelek! 70-80 kg az ideális, ahhoz még max. plusz 20 kiló még macis. 70 kg-s nőt mindenki lekövérez... a linkelt nőkre is fujjogsz, pedig azok messze nem a 90-100 kg-s kategóriák, és k...ra nem a gurulósak!
okt. 25. 14:47
 74/110 A kérdező kommentje:

Még nem voltam idős meg görnyedt hátú 182 cm /76 kg voltam. És a lovardas csak szerint dagadt voltam. (A tükörben látható voltak a bordaim és tapintható volt)

Utána Facebookon néztem és összes is jött egy 60 kilóssal. De évekkel később is volt egy nő akivel “baratkoztunk “ ő meg az interneten offolt (személyesen nem találkoztunk) és ő neki is a maximum 70 kg férfi a férfi. Ezért szabadult meg igazi indok nélkül tőlem.

okt. 25. 14:54
 75/110 anonim ***** válasza:
0%

Gusztustalan ember lehet a kérdező. Kívül és belül. És ilyeneknek is jut nő. Szomorú.

38F incel

okt. 25. 14:56
 76/110 anonim ***** válasza:
44%
De megintcsak, ez 2 kivétel debil nő. Nem az összes. És aki tudja, mi az egészséges, nem fogja azt mondani, hogy max. 70 kiló. De gondolom, más értelemben sem voltak túl értelmesek. Neked miért kell hülye nő? Vagy mindegy, milyen a személyisége, csak vékony legyen?
okt. 25. 14:56
 77/110 anonim ***** válasza:
0%
110 kilósan 100-120 kilós nőkben gondolkodj te dagadt disznó.
okt. 25. 15:02
 78/110 A kérdező kommentje:

Voltak mások is. Amúgy a fenti 2 közül az egyik diplomás volt. Ezért is látszik hogy nem garancia semmire. Telnek az éveim de nem ismerkedtem olyannal akinek megfelelne a 80,90,100 vagy több kg-os férfi. Hol bujkálnak ?

okt. 25. 15:07
 79/110 anonim ***** válasza:
Olyat találnál, akinek a 80-90 kilós megfelel olyanban, ami neked tetszene. De azért 20-30 kiló különbség az emberek többségének már sok. Fogyj 90 kilóra, könnyebb lesz a társkeresés (ha csak a vékony jó). Addig csak hiszti.
okt. 25. 15:09
 80/110 A kérdező kommentje:

35 évemből 28 ig nem voltam több 90 kgnál. Akkor is ugyanezt hallgattam hogy legyek 60-70 között.

okt. 25. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!