Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fajta nőre van esélye egy ilyen férfinek?
35 év, 180/110, nincs lakás / autó, 360 havi nettó, tapasztalatlan , legmagasabb iskola az érettségi.
Nyilván nem szelfiket fogtok betenni magatokról. Figyeljünk a személyiségi jogokra. Keressetek példa képeket Google segítségével. Testalkat is látszódjon. Hogy te mint gyakoris női felhasználó szerint; nekem milyen nőre van lehetőségem?!
Ezek csak a külsőségek igen. Mást úgyse lehet nagyon képről megmondani. Köszi a segítséget!
Nagyon sértett vagy barátom. Mit szólnál ahhoz ha tudnád hogy majdnem 20 cm a farkam és van örökölt kertes házam? Autó is volt de azt eladtam mert nekem nincs jogsim. Mostmár egyenest a halálomat kívánod ? Ezért nem tartozok közétek incelek… nektek van a legrosszabb személyiségetek! Még a goldigger nőknél is rosszabbak vagytok.
Nem volt és most sincs benne tapasztalatom. A Google által könnyen megtalálható kis webshopból rendeltem. Azt hiszem cenbuterol (vagy valami hasonló nevű dolog) kíséretében rendeltem. Ami meg arra volt hogy a test hőt megemelte és úgy égette elvileg a zsírt. (De az sem használt számomra) szóval lehet átvertek.
Fhuuu mekkora öngól 🤣🤣🤣 tényleg azzal kezdte hogy nincs lakas,most meg már kertes ház xdd
Nettó szánalom vagy
Lakás nincs, ház van 😀
Ne keverjètek.
Ez olyan mint hogy mekkora esélyem van a nőknél,ha nincs trabantom, csak ferrarim?
Hagyjad már magad. Lebuktal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!