Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen fajta nőre van esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fajta nőre van esélye egy ilyen férfinek?

Figyelt kérdés

35 év, 180/110, nincs lakás / autó, 360 havi nettó, tapasztalatlan , legmagasabb iskola az érettségi.

Nyilván nem szelfiket fogtok betenni magatokról. Figyeljünk a személyiségi jogokra. Keressetek példa képeket Google segítségével. Testalkat is látszódjon. Hogy te mint gyakoris női felhasználó szerint; nekem milyen nőre van lehetőségem?!

Ezek csak a külsőségek igen. Mást úgyse lehet nagyon képről megmondani. Köszi a segítséget!

#Mi jár a férfinek
okt. 25. 09:43
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/110 A kérdező kommentje:

Nagyon sértett vagy barátom. Mit szólnál ahhoz ha tudnád hogy majdnem 20 cm a farkam és van örökölt kertes házam? Autó is volt de azt eladtam mert nekem nincs jogsim. Mostmár egyenest a halálomat kívánod ? Ezért nem tartozok közétek incelek… nektek van a legrosszabb személyiségetek! Még a goldigger nőknél is rosszabbak vagytok.

okt. 25. 15:48
 92/110 anonim ***** válasza:
Erősen kétlem hogy te valaha tesztoszteront meg hgh-t szurtal volna. Ezzel a hozzáértéseddel ami a valaszaidbol sugarzik sztem kb vizet adtak el neked, azt meg szurkalhattad volna magadba napestig.
okt. 25. 15:55
 93/110 A kérdező kommentje:

Nem volt és most sincs benne tapasztalatom. A Google által könnyen megtalálható kis webshopból rendeltem. Azt hiszem cenbuterol (vagy valami hasonló nevű dolog) kíséretében rendeltem. Ami meg arra volt hogy a test hőt megemelte és úgy égette elvileg a zsírt. (De az sem használt számomra) szóval lehet átvertek.

okt. 25. 16:00
 94/110 anonim ***** válasza:
16%
91-es egy troll olvassátok már el hogy ír, most már ő a nagyfarkú gigaChad aki az inceleket oltogatja egész álló nap. Kamukérdés mindenki tudta.
okt. 25. 16:00
 95/110 anonim ***** válasza:
69%
Ja persze, azzal kezd, nincs lakás... aztán "házam van". LOL. Házzal amúgy be tudsz vonzani egy jó adottságokkal rendelkező mélyszegény nőcit Borsodból vagy Szabolcsból.
okt. 25. 16:02
 96/110 anonim ***** válasza:

Fhuuu mekkora öngól 🤣🤣🤣 tényleg azzal kezdte hogy nincs lakas,most meg már kertes ház xdd

Nettó szánalom vagy

okt. 25. 16:10
 97/110 A kérdező kommentje:

Lakás nincs, ház van 😀

Ne keverjètek.

okt. 25. 16:15
 98/110 anonim ***** válasza:
Aha☺️
okt. 25. 16:24
 99/110 anonim ***** válasza:
78%

Ez olyan mint hogy mekkora esélyem van a nőknél,ha nincs trabantom, csak ferrarim?

Hagyjad már magad. Lebuktal

okt. 25. 16:25
 100/110 anonim ***** válasza:
78%
Ennyi energiát elpazarolni hogy aztán a tizedik oldalon lebuktassa magát. Legközelebb hátulról kezdem a komment olvasást. :D
okt. 25. 17:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!