Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen fajta nőre van esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fajta nőre van esélye egy ilyen férfinek?

Figyelt kérdés

35 év, 180/110, nincs lakás / autó, 360 havi nettó, tapasztalatlan , legmagasabb iskola az érettségi.

Nyilván nem szelfiket fogtok betenni magatokról. Figyeljünk a személyiségi jogokra. Keressetek példa képeket Google segítségével. Testalkat is látszódjon. Hogy te mint gyakoris női felhasználó szerint; nekem milyen nőre van lehetőségem?!

Ezek csak a külsőségek igen. Mást úgyse lehet nagyon képről megmondani. Köszi a segítséget!

#Mi jár a férfinek
okt. 25. 09:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/110 anonim ***** válasza:
90%

"Ez most csak vicc ugye? Inkább vigyenek hátra agyonlőni akkor."

Kb így lehetnek veled is a csinos lányok.

okt. 25. 10:19
 22/110 A kérdező kommentje:

35 évesen nem a célcsoportom a 60 éves nők. Már bocsi.

Gyerekkel rendelkező nők nálam kizártak. Mert utálom a gyerekeket. Plusz mindig bennem lenne az érzés hogy csak azért van velem hogy anyagilag szállják be a gyereke nevelésébe.

Kövér testalkatú nőkre semmi szexuális izgalmat nem érzek.

Stabil rosszul fizető munkahelyem van. Nem akarok se váltani se tovább tanulni. Fiatalként is szenvedés volt az iskola. Miért erőltessem ami nehezen megy?

Amit az egyik válaszoló keretezett képet küldte azt nem érzem igazságosnak. Hogy beteg - torz nők között keressek. Mikor nekem semmi testi hibám sincs. Csak annyi hogy nem vagyok 60-70 kg mint a tinik az iskolában.

okt. 25. 10:19
 23/110 anonim ***** válasza:
68%
A páromnak van 2 ilyen haverja, mint te vagy. Kövérek, randák, kopaszodnak, de nekik csak jó nő jöhet számításba, arra hivatkozva, hogy van egzisztenciájuk xD És? Akkor már a nők izgatónak fognak találni egy dagadt testet? Dehogy…
okt. 25. 10:21
 24/110 A kérdező kommentje:

Nem vagyok ronda. Nem kopaszodom. És nagydarab vagyok de nem 150 kg.

okt. 25. 10:22
 25/110 anonim ***** válasza:
87%

"Kövér testalkatú nőkre semmi szexuális izgalmat nem érzek."

A nők is így vannak veled.

okt. 25. 10:26
 26/110 anonim ***** válasza:
82%

22. Pedig jelenleg ezek a reális lehetőségeid, ahogy a 19 válaszban leírtam.

"Nem akarok se váltani se tovább tanulni"

Pedig másképpen nem lesz még átlagos nőd sem, ami persze nem feltétlen gond. Nem mindenkinek fontos a jobb nő. Nyilván ha tényleg fontos lenne tennél érte valamit.

okt. 25. 10:27
 27/110 anonim ***** válasza:
100%
azért a 61 kiló meg a 110 kilós túlsúlyos test között bőven vannak átmenetek... 20 kilót leadsz, már jó lennél. Ha neked egészséges testű nő kell, tegyél érte.
okt. 25. 10:28
 28/110 anonim ***** válasza:
73%
Rossz kérdéseket teszel fel. Inkább azon kéne töprengened, hogy miként hozd formába magad, nem csak a nők miatt, hanem az egészséged miatt is. Először szerintem ezt kéne rendbe tenned, utána jöhetnek a nők.
okt. 25. 10:32
 29/110 A kérdező kommentje:

Nem teljesen biztos. Mert többen “udvaroltak” nekem. Csak a testalkatom miatt a nulla alatt van az önbizalmam. Olyan vékony csaj is volt aki konkrétan meghívott üdítőkre meg kávéra. Persze én nem viszonoztam mert megijedtem.

Nem teljesen értem hol akarsz kilyukadni? 360 nettó meg érettségi az annyira alacsony, hogy parkapcsolatra nincs esélyem. Csak úgy ha már tovább tanulok és több pénzem lesz? Ilyen világot élünk? Csak a hasznot nézitek a férfiben?

okt. 25. 10:32
 30/110 anonim ***** válasza:
80%
Nem nekünk fáj, ha továbbra is egyedül maradsz. Igazából ez a természetes kiválasztódás, aki nem üt meg egy szintet, az bizony marad egyedül vagy választ azok közül, akik szintén nem tudnak máshol labdába rúgni.
okt. 25. 10:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!