Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fajta nőre van esélye egy ilyen férfinek?
Figyelt kérdés
35 év, 180/110, nincs lakás / autó, 360 havi nettó, tapasztalatlan , legmagasabb iskola az érettségi.
Nyilván nem szelfiket fogtok betenni magatokról. Figyeljünk a személyiségi jogokra. Keressetek példa képeket Google segítségével. Testalkat is látszódjon. Hogy te mint gyakoris női felhasználó szerint; nekem milyen nőre van lehetőségem?!
Ezek csak a külsőségek igen. Mást úgyse lehet nagyon képről megmondani. Köszi a segítséget!
Hihetetlenek az itteni nők. Így behisztizni azon, hogy egy pasi nem nem vonzódik a koca nőkhöz és neki is van igénye a szépségre…
okt. 26. 06:20
102/110 A kérdező kommentje:
Valaki azt írta 60 éves nő illik hozzám 35 évesen ! Csak azért mert nem vagyok gazdag meg vékony férfi.
okt. 26. 06:56
103/110 anonim válasza:
6:56 Ilyen most a párkapcsolati piac... De ha írtad volna, hogy házad is van, akkor lementek volna 50 évre, sőt a 40 év körüli Anyukák körében is komoly jelöltté váltál ezzel! ;) 37F
okt. 26. 07:03
104/110 anonim válasza:
102# ne hisztizzél már! Nem mindegy mit ajanlunk? A valóságban még ennyi se jut neked😂
okt. 26. 07:14
105/110 A kérdező kommentje:
Nem mindegy! Látszik milyen a Magyar ember. Azt szereti látni ha a másiknak valami rossz.
okt. 26. 07:29
106/110 anonim válasza:
Te vagy az MC Isti lebuktál. Mc Pista néhány napja ugyanezt hogy "a magyarok azt akarják latni hogy a masik embernek rossz".
Emberek a kérdező MC Isti Nyíregyházáról
okt. 26. 11:11
107/110 anonim válasza:
#107 Én nem akarom, hogy rossz legyen neked, szerintem elég korrektül válaszoltam neked az 51-es kommentben, de neked nem tetszett az őszinteség. Én azt szeretném, ha tennél a sikertelenséged ellen, de ehhez változtatnod kell. A rosszindulatú troll nőkkel meg mit foglalkozol? Ők se kevésbé sikertelenek a magánéletben, mint te, máskülönben nem az lenne a legfontosabb nekik, hogy 100 hozzászóláson keresztül oltogassanak téged...
okt. 26. 11:24
108/110 anonim válasza:
A kérdező ugyanazokat ismételgeti mint MC Pistván. Küldjetek neki kebáppot.
okt. 26. 11:27
109/110 anonim válasza:
+1 a tegnapi napon küldött (most 11. Hozzászólás,10:05) gyorséttermi pénztáros Hölgyre! :)
okt. 26. 11:28
110/110 anonim válasza:
101: és a koca kérdező, aki azon hisztizik be, hogy a szép, csinos, vékony, nála magasabb szinten álló nők nem őt akarják, jobb? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!