Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó ebbe a fajta incselkedésbe, amikor a férfinek párkapcsolata van, és ki van rakva a nép elé?
Kezdem azzal, nálam nem első eset, és barátnői körben is megfordul ez a dolog, hogy a srácnak kint van, hogy :
Kapcsolatban: Búzavirág Hortenzia 2014. 03.06 óta (ez csak egy példa) , és rám ír ismerkedés szempontjából, ez még mindig inkább nyílt, ilyenkor jól elküldöm a fenébe, és megkérdezem, hogy miért rakják ki a kapcsolatot, ha nőkre irkál rá, egyszer megszívja mert egy nő visszaküldi neki, erre azt mondja: Nem tudja meg, kell a változatosság, stb...' tehát valami nagyon pofátlan dumát, elképesztő.
Utóbbi példám, menyasszonya van a férfinek, rám ír köszöni , hogy visszajelöltem. Írtam, hogy természetes, hisz 5 perc van a két falu között, és rengeteg sok közös ismerős, erre a nagy aranyos vagy' szövege mellé, már jött a szíves fej, illetve amelyik puszit küld és szív van a szájánál, nem vagyok az a nagyon harcias, de leírtam neki , hogy menyasszonya van, kint hirdetik, hogy eljegyezte, és ilyeneket küld olyan nőknek akiket csak látásból ismer? Erre azt mondja, a menyasszonya nem féltékeny ilyenekre...hát jó.(Grat)Inkább csak nem tud róla.
😍😘 ' ezek azok a szimbólumok, nem tudom láthatóak-e a kérdésben.
Köszönöm szépen a válaszokat, undorítóak.
Kedves utolsó: Talán az ilyen férgeket dicsérni kell? Értem én, hogy nem gyilkosságot követ el, de ez is szégyen gyalázat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!