Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya dolog olyan férfi után vágyódni, akinek 6 éves párkapcsolata van?
Ugyan már!...Teljesen normális.
Az, hogy mivel teszed magad tönkre, az a te egyéni döntésed! Gratulálok!
Csak, az ő életébe ne avatkozz bele!
2-essel értek egyet, nem egyéni döntés, hogy ki után vágyódsz, én is hasonló helyzetben vagyok, csak a férfinek legalább 20 éves kapcsolata van.
Nem fogom tönkretenni a kapcsolatát, de az érzéseimet nem tudom megváltoztatni egyik pillanatról a másikra.
Dehogynem... egy kis akaraterő kérdése és józan ész kérdése, hogy nem nézel rá foglalt férfire/nőre.
A gyenge jellemek takaróznak csak ezzel, mikor olyan emberekre akaszkodnak rá, akiknek kapcsolata van.
4. +1
Ha valakit egy éve nem tudsz elfelejteni az azért van, mert nem is akarod. Elképesztő, mennyien képtelenek uralkodni az érzéseiket, tiszta állatkert.
Gondolom azért is vetted fel, mert te is az vagy... és te is csak akaszkodni vagy képes.
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!