Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya dolog olyan férfi után vágyódni, akinek 6 éves párkapcsolata van?
Persze, hogy azért vette fel...
Az ilyenek mindent és mindenki mást hibáztatnak csak saját magukat nem a sikertelenségük miatt...
Mint pl.:
"Jajj, rossz időben/helyen találkoztunk"
"Ezt nem lehet irányítani"
"Véletlen volt, nem tehetek róla"
"De, hát, nem tudom elfelejteni..."
Szánalmasak és gyengék. 0 akaraterővel. Nem is akarnak és nem is tesznek semmit, hogy jobb legyen nekik. Élvezik a helyzetet és, hogy sajnáltathatják magukat...
Azért ragaszkodnak ennyire az olyan emberekhez a kérdezőhöz hasonló emberek, mert a saját életükkel elégedetlenek és látják annak a másik lánynak a helyzetét és egyszerűen féltékenyek arra, hogy ő sokkal boldogabb életet él.
Sajnos a mai világban, akire nem néznek rá a nők, hogy látják a srácon, hogy egyedül mozog, nincs barátnője se, sőt, nem is nagyon volt, azt el kerülik és nem kezelik emberbe számba, pedig lehet tök jól el lehetne olyan sráccal is lenni, mert próba cseresznye, de nem!
A nőknek az olyanok kellenek, akik minden nőnek bejönnek, sikeresek... és csak féltékenyek arra a nőre, hogy "Jaj, miért nem én vagyok amellett a pasi mellett, engem tuti jobban megérdemelne".
Megy a felesleges jajveszékelés, mint hogy keresne magának olyant, aki hasonlóan megtudna neki felelni. Csak tudjátok mi hiányzik ma a nőkből!?
A mersz... hogy merjenek lépni mások felé is, akár ki felé.
A mai kapcsolatok tömegei nem arról szólnak, hogy hú de nagyon szeretjük egymást, hanem arról, hogy kihasználjuk a másikat. Nők részéről kb az, hogy menőzhessenek a barátok, barátnők előtt. A srácok meg hasonlóan, hogy de jó csajom meg, meg hogy őt tudja dugni, megvezetni, stb.
Gyenge jellem, gyenge jellem.... legalább ne úgy osztanátok az igét, hogy semmit sem tudtok a helyzetről.
Én speciel utólag tudtam meg, hogy a férfi házas, a szimpátia és a vonzalom nem annak függvénye, hogy ki foglalt és ki szabad.
Inkább akkor lenne jogos a felháborodásotok, ha ráhajtana a kérdező az illető férfira.
Megkövezitek itt mert kialakultak benne érzelmek, kész vicc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!