Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúnya dolog olyan férfi után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya dolog olyan férfi után vágyódni, akinek 6 éves párkapcsolata van?

Figyelt kérdés
A választ tudom, egy év nem fog elég arra, hogy elfelejtsem, na és 2év?
2017. máj. 5. 10:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%

Persze, hogy azért vette fel...

Az ilyenek mindent és mindenki mást hibáztatnak csak saját magukat nem a sikertelenségük miatt...

Mint pl.:

"Jajj, rossz időben/helyen találkoztunk"

"Ezt nem lehet irányítani"

"Véletlen volt, nem tehetek róla"

"De, hát, nem tudom elfelejteni..."

Szánalmasak és gyengék. 0 akaraterővel. Nem is akarnak és nem is tesznek semmit, hogy jobb legyen nekik. Élvezik a helyzetet és, hogy sajnáltathatják magukat...

2017. máj. 5. 11:14
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Azért ragaszkodnak ennyire az olyan emberekhez a kérdezőhöz hasonló emberek, mert a saját életükkel elégedetlenek és látják annak a másik lánynak a helyzetét és egyszerűen féltékenyek arra, hogy ő sokkal boldogabb életet él.

Sajnos a mai világban, akire nem néznek rá a nők, hogy látják a srácon, hogy egyedül mozog, nincs barátnője se, sőt, nem is nagyon volt, azt el kerülik és nem kezelik emberbe számba, pedig lehet tök jól el lehetne olyan sráccal is lenni, mert próba cseresznye, de nem!

A nőknek az olyanok kellenek, akik minden nőnek bejönnek, sikeresek... és csak féltékenyek arra a nőre, hogy "Jaj, miért nem én vagyok amellett a pasi mellett, engem tuti jobban megérdemelne".

Megy a felesleges jajveszékelés, mint hogy keresne magának olyant, aki hasonlóan megtudna neki felelni. Csak tudjátok mi hiányzik ma a nőkből!?

A mersz... hogy merjenek lépni mások felé is, akár ki felé.

A mai kapcsolatok tömegei nem arról szólnak, hogy hú de nagyon szeretjük egymást, hanem arról, hogy kihasználjuk a másikat. Nők részéről kb az, hogy menőzhessenek a barátok, barátnők előtt. A srácok meg hasonlóan, hogy de jó csajom meg, meg hogy őt tudja dugni, megvezetni, stb.

2017. máj. 5. 11:24
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
Buddha azt mondta, hogy a vágyakozás az élet elrontója. Ne vágyakozz. Én mást sem csináltam egész életemben, csak vágyakoztam és romokban az életem. 6 év alatt már találhattál volna magadnak egy partnert és boldog lehettél volna. Nem szabad arra számítani, hogy: majd elhagyja. Abból indulj ki, hogy a partnerek szeretik egymást. Ne gondolj rá. Ne nézz rá. Nem csúnya dolog vágyakozni, csak nem éri meg. Ezt a tanácsot olyan ember mondta, aki soha nem venne el egy férfitól egy másik nőt.
2017. máj. 5. 11:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Egy férfit egy másik nőtől. Bocs.
2017. máj. 5. 11:28
 15/17 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem az érzéseken az ember nem tud változtatni. Viszont el lehet őket folytani vagy új utakat keresni. Szerintem se avatkozz bele a kapcsolatba.( Hozzá teszem ha beleavatkozol és mondjuk a pasi belemegy a játékba akkor nem lehetett egy erős kapcsolat de valószínű hogy veled is megtenné.Szóval szerintem a gyenge kapcsolatokat lehet tönkre tenni. De ez csak egy felvetés.) Azt tanácsolom, hogy be gyötörd magad ezzel. Mert pár hét vagy hónap vágyakozás megesik. 1 év az már egy döntés.
2017. máj. 5. 11:28
 16/17 AchromaticSmarties ***** válasza:
84%
Nem létezik gondolatbűn, bárki után vágyódhatsz. Ha ráhajtanál, az már gonosz dolog lenne.
2017. máj. 5. 11:35
 17/17 anonim ***** válasza:
61%

Gyenge jellem, gyenge jellem.... legalább ne úgy osztanátok az igét, hogy semmit sem tudtok a helyzetről.

Én speciel utólag tudtam meg, hogy a férfi házas, a szimpátia és a vonzalom nem annak függvénye, hogy ki foglalt és ki szabad.

Inkább akkor lenne jogos a felháborodásotok, ha ráhajtana a kérdező az illető férfira.

Megkövezitek itt mert kialakultak benne érzelmek, kész vicc!

2017. máj. 5. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!