Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem számoltok le azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem számoltok le azzal a sztereotípiával, hogy akinek semmilyen párkapcsolata nem volt húsz év felett azzal baj van és bénázni fog?

Figyelt kérdés

Szánalmas ez a nézet, mert rengeteg olyan példa van, hogy az illető csak nem akarta elsiettetni, megválogatta, hogy kivel legyen együtt, mert fontos volt neki az, hogy szép legyen és normális értékrendje legyen, és nem volt ügyefogyott szerencsétlen. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy 20 év alatt talál valaki ilyen kapcsolatot. Annyira szánalmas az amikor az ilyen okoskodó "tapasztalt" emberek osztják az észt arról, hogy mennyire levannak maradva, ágyban is bénák lesznek és párkapcsolatban is egy kuka lesz.

És most ne gyertek az ilyen a autós vagy orvosos példával, hogy akkor lesz valaki jó sofőr aki sokat vezet és akkor lesz valaki jó orvos, ha sokat gyakorol, mert a párkapcsolat nem egy szakma.

2017. ápr. 7. 10:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
14%

"az illető csak nem akarta elsiettetni, megválogatta, hogy kivel legyen együtt, mert fontos volt neki az, hogy szép legyen és normális értékrendje legyen"

Ezzel te kit akarsz megetetni? Saját magad?

Ez a mondat a tipikusan = nem tetszem senkinek, próbálkoztam több ellenkező neműnél, de mind elhajtott, és akkor befigyel az ideológia....:-)

Aki nem "ügyefogyott" az becsajozik/bepasizik már oviban, általánosban, gimibe meg 100% de hogy 22-23..stb soha semmi ez vicc kategória :-)

Nekem már speciel oviban volt barátnőm, általánosban is gimibe nagyon éltem, egyetemen egy éjszakáztam..után megházasodtam....nincs olyan haverom aki ne a csajokon agyalt volna..szóval az hihetetlen, hogy pl egy fiú 22 éves koráig semmit nem tudd felmutatni csajok terén az vagy melegecske vagy önértékelési zavaros ideológiákkal megmagyarázva, hogy ő nem béna!

2017. ápr. 7. 10:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én csak ezen az oldalon látom, hogy ezt a sztereotípiát hangoztatják a magukat sajnáló huszonéves férfiak. Sehol máshol ben találkoztam ezzel. A párom is szűz volt 25 évesen, amikor összejöttem vele, pont nem érdekelt a dolog.
2017. ápr. 7. 10:42
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Neked sztereotípia, nekem tapasztalat.

A párkapcsolatban igenis gond, ha nincsenek egy életszakaszban. Pont úgy jön problémaként, mint egy 20 éves és egy 40 éves esetében. Ott se a kor az alapvető gond, hanem hogy más életszakaszban vannak, nem ugyanazt adják, nem ugyanazt akarják hosszú távon, stb.

Tapasztalatlan huszonéves esetén meg 99%, hogy idővel ki akar próbálni mást is, elviszi a kíváncsiság. Többnyire akkor, mikor a másik félben már kialakult az igény tartós, stabil kapcsolatra (esetleg gyerekvállalásra).

Mindenki rávágja, hogy ő neeeem, ő hűséges... Aztán mégis ez a vége.

2017. ápr. 7. 10:56
 4/13 A kérdező kommentje:

#1 Nem rég kellettem volna egy lánynak, mert helyesnek és jófejnek tartott, de nekem nem volt szimpatikus. Nem egyszer volt ilyen. Arról nem tehetek, hogy akik igazán tetszettek volna azok foglaltak voltak vagy nem voltam az esetük. Jobb lett volna gátlástanul kihasználni őket? Hihetetlen, hogy ebbe nagyobb az érték, mint aki inkább keresi tovább és nem jön össze bárkivel. Igen voltak önértékelési zavaraim és súlyos önbizalomhiányban is szenvedtem, de szerencsére már ebből kigyógyultam.

#3 Amit írsz meg síklátú általánosítás, mert bárki kiélheti magát egy idő után. Szerintem aki túl sokat tapasztal az életben sok esetben szűkülhet a világnézete és elkezd úgy általánosítani, mint te.

2017. ápr. 7. 11:24
 5/13 anonim ***** válasza:
55%

Azért van benne valami és én is inkább azt látom, hogy így van.Tehát elég ritka az ellenkezője, hogy annyira profi meg érett a kapcsolatban egy totál kezdő.

Persze nem mindegy mennyire béna.

Én amit rühellek, hogy 1 hónap után már eljegyzésben gondolkodik meg 1 év után gyerekek stb.

2017. ápr. 7. 11:57
 6/13 anonim ***** válasza:
27%
Ez a nőknél jellemző sztereotípia. Nagy többségük szerint az ilyen férfi lúzer. Az nem esik le nekik, hogy lehet pont az ilyen vélekedés miatt nem volt még senkijük.
2017. ápr. 7. 12:25
 7/13 anonim ***** válasza:
44%

Mert nagy valószínűséggel bénázni fog. Semmi gond nincs ezzel, nem gondolom hogy tanulhatatlan lenne, de abban is biztos vagyok, hogy lesznek olyan helyzetek, amikor igenis béna leszek, mert nem voltam még olyan helyzetben. Érett, normális partner ezt megérti és segít a kritikus szituációban (ugye?)

22/F

2017. ápr. 7. 12:46
 8/13 A kérdező kommentje:
Ezért kell segíteni a másikon és nem lenézni. Mert szerintem sokkal értékesebb az, ha valaki nem feküdt le fűvel fával, hanem megválogatja a másikat, ezt én is jobban értékelem egy nőben. Én ettől nem hinném, hogy emiatt életképtelen, lúzer lennék, ha esetleg bénáznék és tapasztaltabb nővel kerülnék össze akkor ne dobjon emiatt, hanem segítsen. Én azt nem szeretem, hogy értékesebb az, ha lejjebb viszem az igényemet és kb. szinte bárkivel összejönnék, lefeküdnék, minthogy kitartóan keressem.
2017. ápr. 7. 12:59
 9/13 anonim ***** válasza:
Én szívesebben jönnék össze tapasztalatlannal, bár én is majdnem az vagyok, egy db 8,5 hónapos tapasztalat semmi. A jelöltem amúgy tapasztalatlan. Párkapcsolatban élni kell, nem csinálni! Nem hiányzik, hogy félreértsen dolgokat egy másik lányból kiindulva, egy másik lányból kiindulva értelmezzen dolgokat, várjon el valakit.... A másik lány ő volt, én pedig én vagyok. Figyeljem rám, szeressen, gondoskodjon rólam, én ugyanezt teszem majd.
2017. ápr. 7. 14:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem aki kicsit is vállalható külsővel rendelkezik, 20 éves koráig mindenképpen talál magának nőt.
2017. ápr. 7. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!