Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha húsz éves nő létemre a kutyának sem kellek?
Figyelt kérdés
Gyerekek! Nekem elegem van,én is szeretnék végre párkapcsolatot,amit élvezek is és fontosak vagyunk egymásnak. Nemrég beszólt egy fogatlan full részeg 50 éves férfi,hogy úgy lógnak a melleim,mint a belső zseb. Életembe nem tetszettem senkinek,még senki se mondta hogy legalább szép a szemem vagy valami. Igyekszem igényes lenni,járok fodrászhoz,edzek igaz van rajtam felesleg de nálam sokkal ducibb lányok is kellenek valakinek. Az igényeim se nagyok mégis mindenki elküld kb. Kedves szoktam lenni az emberekkel. Kép nélkül kérdezem,hogy mit tehetnék? Vagy hol ismerkedjek? Adjak fel egy hirdetést a Népszabadság társkereső rovatába? :(2016. jún. 1. 21:37
2/20 anonim válasza:
Velem ugyanez van..de en nem.adom fel :)
Nem vagy 70eves hogy mar ne legyen semmi lehetoseged
Fiatal vagy es nem kell raparazni mert annal rosszabb..latjak rajtad h ketsegbeesetten akarod a dolgot es ez elriasztja az embereket
Torodj massal..foglald le magad
A szamodra megfelelo szemely meg majd eljon mikor itt az ideje
4/20 A kérdező kommentje:
Nem troll kérdés! Halál komoly sajnos,tanácsra van szükségem mert ez nevetséges,nyilván valami nagy gáz van velem.
2016. jún. 1. 21:42
5/20 anonim válasza:
Elég nehezen tudom elképzelni, hogy ne tetszettél volna még senkinek. Inkább valószínű, hogy nem jutott el hozzád a híre vagy nem vetted észre, hogy valaki szimpatizálna veled.
Hogy mit tegyél... Esetleg van kedved beszélgetni velem? Szívesen megismernélek, legalább egy próbát megérne, nem? :)
6/20 anonim válasza:
Mutass egy képet!:) Majd én adok pofátlanul őszinte és nem torzult választ.
7/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szívesen beszélgetek veled! :) Utolsó: nem vagyok szépség ezt tudom,de annyit meg tudok állapítani hogy vannak nálam csúnyácskább emberek is,akik viszont tetszenek csomó ellenkező neműnek.
2016. jún. 1. 21:46
8/20 anonim válasza:
Némi élettapasztalattal és realitásérzékkel belátható, hogy ez egy kamukérdés. A fogalmazás, szóhasználat nem életszerű. Kivillan mögüle a férfi. A népszabadságos dumával meg pláne egyértelmű.
10/20 anonim válasza:
8# nak igaza van le is lett pontozva... Mit tegyel? Hmm fogadjunk min 5 privatot kaptal es szerintem egyikre se valaszoltal. Szoval ha annyira kedves vagy mindenkivel akkor visza is irnal dehat az en velemenyem szerintem nem csak a kulsoddel van a baj :) persze ha egyaltalan no vagymert szerintem se vagy az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!