Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek szerint a kutyának sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint a kutyának sem kellek igaz?

Figyelt kérdés

Itt az oldalon is, társkeresőkön is, mindenhol a neten nagyon jól elbeszélgetek a lányokkal mind másnak tartja magát, mind rendesnek kedvesnek meg mind mondja h ő mindig írni fog ha nem tetszek nekik akkro is, mindig minden nagyon szuper amíg nem küldök képet.....onnantól kezdve senki nem ír.

Ennyire sok kétszínű nő van mindenhol?? Ennyire borzalmasan nézhetek akkor ki?

De ami még dühítőbb h ezen az oldalon is eddig 22 lány ilyen volt, mind csak játssza az eszét h hűűde rendes meg kedves fajta, pedig nem is arról van szó h valaha is találkozni fogunk csak általánosságban.

2015. máj. 1. 15:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ritka csúnya lehetsz akkor..
2015. máj. 1. 15:52
 2/11 anonim ***** válasza:
41%
Sajnos a mai világban mar csak ezek mennek 👌🏻 kinézet a fontos es a belső nem számít 👌🏻 Szóval aki ig ítél annak gratulálok👌🏻 jo persze nekem is számít valamennyire de en előnybe hozom a belső tulajdonságokat :)
2015. máj. 1. 15:53
 3/11 anonim ***** válasza:
48%

Ezek szerint csúnya vagy ja, de a nőktől meg még is mit vársz??

Mindenhol hazudnak és mind a tökéletes rosszfiúra vágyik még azok is akik az ellentétét állítják, még az otthonülők is.

2015. máj. 1. 15:55
 4/11 anonim ***** válasza:
37%
Igen, minden lány ilyen, csak a külső számít nekik.
2015. máj. 1. 15:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Bocsánat ha nincs gusztusom valakihez... -_-"
2015. máj. 1. 16:01
 6/11 A kérdező kommentje:

Itt nem arról van szó h igénytelen vagyok, mert adok magamra dehát ez lényegtelen nem ez számít.

De a lényeg az, hogy attól még egy válaszra méltathatnának.

Még ha nem is tetszem de ne lépne mindegyik így le.

2015. máj. 1. 16:13
 7/11 anonim ***** válasza:
annak ellenére, hogy már votl barátnőm és szűz sem vagyok engem is rondának tartanak a csajok, tegnap is fikázták a fejemet
2015. máj. 1. 16:16
 8/11 anonim ***** válasza:
43%
A nőkben az evolúció során nem fejlődött ki a gerinc, ezért ne várj ilyenkor választ!
2015. máj. 1. 16:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Akkor vagy tényleg nagyon csúnya vagy sajnos, vagy ritka szarul ismerkedsz. Vannak csúnyább férfiak, akik tudnak bánni a nőkkel. Igen, tényleg, ha valaki azt írja, hogy ilyet még nem látott, akkor alkalmi vak.

Ez meg, hogy mind másnak tartja magát olyan, hogy szinte minden ember rohadtul különlegesnek érzi magát akkor is, ha nagy átlag.

2015. máj. 1. 16:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Csak itt az oldalon 3 lánnyal beszélgettem akikkel csak azért nem jött össze mert egy fél ország van köztünk.

Ők nagyon jól néztek ki, én meg átlagosan. De meg tudtam őket fogni, sikerült megkedveltetnem magam velük. Csak ez a lényeg.

Ne add fel.

2015. máj. 1. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!