Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyakolykot hogy lehet...

Kutyakolykot hogy lehet legkonnyebben lenyugtatni? Pl a poraz feladasanal a kutyanak Cesar Millan szerint MİNDİG nyugodtnak kell lennie. De hogy nyugtassam le, ha harapdalna? Te hogy csinalod?

Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 16:38
 1/10 anonim ***** válasza:
15%

Egyszerűen ne vegyél róla tudomást. Fordulj el, ne nézz rá. :) Pár percig lehet pattogni fog, fúrni fogj a fejét de ha kitartasz, akkor abba fogja hagyni.

Látni fogod, hogy nem néz rád "eszelősen" vagy nagy szemekkel. Én pl. onnan tudom, hogy hazaérkezés után a kutyánk már nyugodt, hogy lefekszik és tisztálkodik, majd alszik.

Ha ez a módszer nagyon nem használ, akkor tedd azt, amit Cesar. Biztos láttad már, hogy sokszor lenyomja a földre a kutyákat és megvárja míg úgy nyugszanak le. Ezt is kipróbálhatod, csak figyelj rá, hogy ne agresszívan vágd a földhöz vagy ilyesmi. :D

Ha már megnyugodott, akkor igen, ezt jól tudod, te is legyél higgadt.

2013. aug. 12. 16:50
 2/10 anonim válasza:
75%
Az a lényeg, hogy ne vegye észre a kutya h a pórázt akarod felrakni. Néhányszor hívd magadhoz a póráz felrakása előtt (így nem lesz = a prózárakötés a behívással), simogasd meg, bizergáld a nyakörvét ilyesmi, és harmadik negyedik alkalomkor próbáld felpattintani a pórázt a simogatás közben.
2013. aug. 12. 16:51
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Jézusom, nehogy lenyomd a pár hónapos kölyökkutyát, mert izgatott:O Várj szépen, míg lenyugszik, aztán mehettek sétálni.
2013. aug. 12. 17:19
 4/10 sippara ***** válasza:
82%
Első, basszus, ne ajánlgass már olyan dolgot, amiről láthatóan fingod sincs. Szerencsétlen KÖLYÖK nem a karját akarja tőből letépni, nem visszafordult rá, csak izgatott, mert végre mehet sétálni...
2013. aug. 12. 18:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Így van, egyszerűen meg kell váni, amíg lenyugszik.

A póráz rejtegetésének semmi értelme, azzal csak kikerülöd a problémát, de nem oldod meg. Amúgyis meghallják a kutyák a karabiner csörgését, nem lehet őket becsapni, és nem is érdemes. Kösse a póráz látványát a nyugalomhoz, hosszú távon az a kifizetődő. Lehet, hogy eleinte tíz perc lesz elindulni sétálni, de a kutya addig is fárad és tanul, úgyhogy nem elvesztegtetett idő :)

2013. aug. 12. 21:44
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Okoska te pedig ne oltogass, mert rólam meg neked nincs fingod. :) De vártam már, hogy mikor jön tőled az okos beszólás, te ebben jó vagy, ahogy észre vettük. (igen, direkt a többes szám, mert ezt más is jelezte már)
2013. aug. 13. 00:56
 7/10 sippara ***** válasza:
81%
Ha egy séta előtt izguló kölyköt "alpha rollolsz" mer' láttad a tvben, akkor köszi, nem is akarok rólad többet tudni :)
2013. aug. 13. 10:19
 8/10 anonim ***** válasza:
51%
Sokan nagyon félreértik azt, amit Cesar csinál...
2013. aug. 18. 18:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Illetve nem figyelik meg, mit, mikor, hogyan csinál.
2013. aug. 18. 18:54
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Jaj, na gyerünk, menjen a vitatkozás meg a leszavazás. Mindig ti kötekedtek mindenki amúgy is, és hiába írta már ezt ki több ember is anno kérdésnek, úgy látom, nem veszitek észre magatokat. :)

Na akkor hajrá, itt a lehetőség, mondjátok meg mindenkinek a frankót, aztán egyszer majd ti irányíthatjátok az országot!

Bocsásson meg a világ, hogy merészeltem olyat írni, ami őkelmééknek nem tetszett, mert hát nyilván mindenkinél jobban tudtok mindent természetesen. :) Könyörgök, vegyétek fejemet, biztosan idióta, buta, hülye, ostoba és rossz ember vagyok. -.- De persze ti ennyiből megítélitek az embert.

2013. aug. 21. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!