Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha húsz éves nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha húsz éves nő létemre a kutyának sem kellek?

Figyelt kérdés
Gyerekek! Nekem elegem van,én is szeretnék végre párkapcsolatot,amit élvezek is és fontosak vagyunk egymásnak. Nemrég beszólt egy fogatlan full részeg 50 éves férfi,hogy úgy lógnak a melleim,mint a belső zseb. Életembe nem tetszettem senkinek,még senki se mondta hogy legalább szép a szemem vagy valami. Igyekszem igényes lenni,járok fodrászhoz,edzek igaz van rajtam felesleg de nálam sokkal ducibb lányok is kellenek valakinek. Az igényeim se nagyok mégis mindenki elküld kb. Kedves szoktam lenni az emberekkel. Kép nélkül kérdezem,hogy mit tehetnék? Vagy hol ismerkedjek? Adjak fel egy hirdetést a Népszabadság társkereső rovatába? :(
2016. jún. 1. 21:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mindenkinek visszaírtam egyébként..
2016. jún. 1. 22:00
 12/20 anonim ***** válasza:
80%
Mindenkinek? xD ezekszerint nem kaptad meg az üzenetem.
2016. jún. 1. 22:15
 13/20 anonim ***** válasza:
26%
Lepontozol mikozbe igazam van :D nem vagyok egyedul legalabb :)
2016. jún. 1. 22:18
 14/20 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem ne bánd!

Egy darabig én jegeltem az ismerkedést és most elkezdtem...Hát hagyjuk! :D

Jobban jártam volna, ha az idő alatt elolvasok egy-két jó könyvet vagy megnézek egy filmet. De tényleg!

Vagy magammal foglalkozom. Edzés, fodrász, kozmetikus, körömfestés...

Vannak normális férfiak is, de akik engem mostanában betaláltak...:O

2016. jún. 1. 22:25
 15/20 anonim ***** válasza:
26%
Csak úgy füstöljenek a kezeid, tölts fel képeket ide, hadd lássunk! :D
2016. jún. 1. 22:33
 16/20 anonim ***** válasza:
68%

Miért lenne kamu? Sok lány "szenved" ilyen téren, mert nekünk sem hullik az ölünkbe egy normális kapcsolat, bármennyire is ebben az álomvilágban élnek egyesek.

Nyilván, ha egy 20 éves fiú írja ki, akkor szegény, jól megsajnáljuk és átterüljek a szót arra, hogy milyen szemetek a nők, mert észre sem veszik és indul a nőgyűlölet akció. Na de ha egy lány ír ilyet, tuti kamuzik, hisz a GYkn a szállóige, hogy minden lánynál, átlagosnál, sőt átlag alattiaknál is csak úgy tolonganak a férfiak, áll a sor és szerencsétlen nem tudja kit válasszon, naponta kap 10 privát üzenetet, minden második nap leszólítják őket az utcán legalább 3x stbstb. Ennek még csak a negyede sem igaz, de honnan is tudhatnák..

2016. jún. 1. 23:12
 17/20 anonim ***** válasza:
62%
Keresztkérdés: mit kerestél te egy 50 éves vén f#sz társaságában, aki ráadásul még hullarészeg is volt?
2016. jún. 1. 23:15
 18/20 anonim ***** válasza:
71%

Felsorolom a lehetőségeid

1) Írj

2) Társkereső

3) Kiülsz a parkba/kávézóba és aki tetszik, arra mosolyogsz

4) Keresel valami hobbit, ahol új embereket ismersz meg

5) Kezdeményezel egy számodra szimpatikus férfinál

2016. jún. 1. 23:51
 19/20 anonim ***** válasza:

Én 26 éves férfi létemre nem kellek a kutyának sem.

Hogy mit teszek?

Olyan dolgokba ölöm az időm és fölös-enerigám, amiket szeretek. Mások véleményét pedig magaslati pontról látom el bélsarammal... :D

2016. jún. 2. 11:25
 20/20 anonim ***** válasza:

Drágám :D miért fontos neked h egy 50 csövi mit mond rólad? :D Velem is volt már ilyen, azt mondta rám egy csöves, hogy cigány qrva meg még egy csomó szép dolgot...de miután a pisájában és a k akájában fetrengett valahogy nem érintett meg a dolog.

Szerintem olvass egy jó könyvet Rejtőtől. Akkor kicsit vidámabbnak látod majd az életet.

2016. jún. 2. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!