Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húsz éves létemre 16-nek nézek ki, ezért nincs esélyem 20+ férfiaknál?
Csinos lány vagyok, de az arcom nagyon fiatalos, pedig idén leszek 21. Pont mint anyának.
Mivel mindenki 16-17 évesnek néz, csak ott körüli fiúk akarnak velem ismerkedni. A 20+ feletti férfiak meg még csak nem is kezdeményeznek, mert nem nézek ki még csak 18-nak sem.
Mit tehetné? (nem sminkelem magam)
Kezdek belefáradni, hogy csak tini fiúk akarnak tőlem valamit is. Én pedig már egy rendes, felnőtt kapcsolatra vágyom.
Szia!
Szerintem örülj neki, hogy fiatalabbnak tűnsz a korodnál.
Próbálj valami új frizurát, szolid sminket esetleg. Én 28 vagyok, de nem néznek 20-nál többnek. A személyimet rendszeresen elkérik a trafikban. Bosszantó egy kicsit, de végül is ennek csak örülök.
Arra gondolok, azzal nyugtatom magam, hogy ha anyukám korába lépek, nagyon jó lesz, hogy 60 évesen 45-nek néznek. :)
De most még kicsikét bosszantó, mert így nem sok esélyem van olyannál, aki már felnőtt.
Én ugyanebbe vagyok,csak férfiként.
Sokkal fiatalabbnak nézek ki,16-17nek néznek kb.,közben meg bőven több vagyok már,és a nők ezáltal emberszámba sem vesznek...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!