Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Húsz éves létemre 16-nek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húsz éves létemre 16-nek nézek ki, ezért nincs esélyem 20+ férfiaknál?

Figyelt kérdés

Csinos lány vagyok, de az arcom nagyon fiatalos, pedig idén leszek 21. Pont mint anyának.

Mivel mindenki 16-17 évesnek néz, csak ott körüli fiúk akarnak velem ismerkedni. A 20+ feletti férfiak meg még csak nem is kezdeményeznek, mert nem nézek ki még csak 18-nak sem.

Mit tehetné? (nem sminkelem magam)

Kezdek belefáradni, hogy csak tini fiúk akarnak tőlem valamit is. Én pedig már egy rendes, felnőtt kapcsolatra vágyom.

2016. ápr. 15. 08:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
60%
Már hogyne lenne esélyed :) Nálam pluszponttal indulnál.
2016. ápr. 15. 09:25
 12/28 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem szólítanak le? Mert azt észre veszem, hogy tetszem a felnőtteknek is, megnéznek, mosolyognak rám, de ennél tovább nem jutunk, mert szinte látom az arcukon, hogy "de fiatal"..
2016. ápr. 15. 09:26
 13/28 anonim ***** válasza:
77%

én ugyanebben jártam... vicces volt, hogy 27 évesen se akartak beengedni csak személyivel helyekre, ha az arcomat látták... de ezcsak akkor fordult elő, ha nem festettem magam :)

Én megtanultam nagykorúra sminkelni magam :D ez lett a megoldás az élet apró dolgaira. párt meg az egyik hobbim révén találtam, és először beszélgettünk csak, nem is látott, így neki nem lett előítélete, hogy fiatalka vagyok. De már házasok voltunk, 30 elmúltam, még ha nyáron smink nélkül mentem vhova, akkor beszóltak neki, hogy na, milyen fiatal csajjal van, meg kérdezték mennyi idős vagyok... :) :)

már 40 vagyok, mostmár egész ok a dolog, simán mondhatok 25-30 közötti kort. persze nem mondok, de ennyinek szoktak tippelni. időnként megjegyzik, azért bírom íy a gyerekeket, mert nagyon fiatalon szültem, nem akartam e élni előtte. közben 30 évesen szültem az elsőt :D :D

Na komolyan, smink, öltözködés, és fellépés sokat segít. Amúgy 40 esen már vicces az egész. Nekem az egész család ilyen, apai , anyai ágon is. anyu már 70 ő pl évezi hogy max 55 nek nézik :D Faterom bőven 70 felett halt meg, de még a halottkém is meglepődött, hogy hülyéskedünk nem annyi idős.

összességében véve, el fog múlni, hogy kiskorúnak nézzenek. Engem olyan 34 óta néznek fixen végre mindenhol nagykorúnak. Bár az is vicces, hogy még mindig 30 alattinak ... addig ha hivatalos ügy, vagy munka, tárgyalás, ott a smink, meg az öltözködés. ez van. mindennel van hátránya előnye. próbáld az előnyöket élvezni ;)

2016. ápr. 15. 09:40
 14/28 anonim ***** válasza:
60%

előző vagyok. azért nem szólítanak le, mert egy normális ember nem kezd kiskorúval ha már felnőtt. Ennyi. ha felnőtt társaságot akarsz, muszáj felnőttnek is kinézned.

én mondom még 30 körül is azt hallgattam, tök jól fog majd velem járni valaki ha elvégzem a sulit :) közben már gyerekem volt :D

2016. ápr. 15. 09:43
 15/28 A kérdező kommentje:

Na majd rákeresek valami "nagykorú" sminkre, igazból abszolút nem értek ezekhez :D

Köszönöm szépen a hosszú válaszodat! :)

2016. ápr. 15. 09:43
 16/28 anonim ***** válasza:
66%
Ne viccelj, én 17 évesen jöttem össze a férjemmel, aki akkor volt 29. Azóta se nézek ki többnek 23-nál pedig már több, mint 10 éve történt.
2016. ápr. 15. 10:03
 17/28 anonim ***** válasza:

#12: én egyszerűen nem szoktam senkit "leszólítani", nem az én stílusom. De ha pl. levelezünk, és közben kiderül, hogy még az amúgy is fiatal korodnál is kevesebbnek látszol, az határozottan előnyös. Engem is fiatalabbnak szoktak tippelni, általában 10 évvel.

(#11 voltam)

2016. ápr. 15. 10:11
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
Ez legyen a legnagyobb bajod az eletben akkor jol jarsz :)
2016. ápr. 15. 10:24
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Ez nagy butaság. Én 23 éves srác vagyok és a 16 éves (vagy annyinak kinéző) lányok is érdekelnek.

Minden 15-23 körüli lány szóba jöhet nálam.

2016. ápr. 15. 10:36
 20/28 anonim ***** válasza:
94%

Most elég "számítónak" fogok hangozni, de ha ismerem, hogy milyen vagy, akkor ez nekem pont előny mint hátrány. Én szeretek hosszútávra gondolni, és ez egy erős pluszpont, hogy sokáig fiatal párom lesz, még ha most 1-2 évig még "magyarázkodni" is kell másoknak (ezt pont lesz*rom).

23F

2016. ápr. 15. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!