Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 24 évesen szinte kislánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 évesen szinte kislánynak nézek ki. Így esélyem sincs a férfiaknál?

Figyelt kérdés
Legalább 6-7 évet letagadhatok, de inkább még fiatalabbnak néznek ki. Alacsony vagyok, vékony és lapos. Amúgy is ritkán közelednek felém (ha azt mondom, félévente egyszer, akkor sokat mondok), akkor is max. 18 éves srácok, akikkel nyilván semmit nem tudok kezdeni.
2016. márc. 12. 11:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
azaz tudnal mit kezdeni vele > csak nem a kortarsad annyira
2016. márc. 12. 11:41
 2/20 anonim ***** válasza:
26%
Több esélyed van, mint egy kisfiús pasinak... A pasik toleránsabbak a nők hibáival szemben, mint a nők...
2016. márc. 12. 11:41
 3/20 anonim ***** válasza:
Kép?
2016. márc. 12. 11:42
 4/20 anonim ***** válasza:
Ha küldenél képet meg tudnám mondani, így látatlanba elég nehéz. Lehet, hogy csak beképzeled magadnak, sokan vannak így.
2016. márc. 12. 11:42
 5/20 A kérdező kommentje:

Nem küldök képet.

Ha én azt mondom egy 18 éves fiúnak, hogy 5-6 év múlva én már házasságban meg gyerekben gondolkodom, akkor szerintetek hány másodperc múlva kezd el futni?

2016. márc. 12. 11:45
 6/20 anonim ***** válasza:
87%
Ez tök fura. Nekem van egy barátnőm, ő 21 éves, de úgy néz ki, mint egy általános iskolás felsős, komolyan. Van vagy 160 centi, nem valami formás, és rendszeresen ki akarják tiltani helyekről, alig akarnak hinni a személyijének. Ennek ellenére imádják a pasik, rászáll mindenki, de nem csak fiatalabbak, hanem a saját korosztályunk és idősebb férfiak is imádják. Ő egyébként komoly kapcsolatot akar, szóval nem ő az, aki mindenkivel kikezd a környezetében. Egyszerűen egy életvidám csajszi, aki mindenkinek szimpatikus.
2016. márc. 12. 11:48
 7/20 anonim ***** válasza:
Nálam a fent leírtak inkább a pozitívum kategóriába sorolandók.
2016. márc. 12. 11:49
 8/20 anonim ***** válasza:

Nekem kifejezetten bejönnek a fiatalabbnak kinéző nők, sok 23-25 éves nőnek már kissé "öreges" arca van számomra (inkább 30-nak néznek ki).

27F

2016. márc. 12. 11:56
 9/20 anonim ***** válasza:

Én is kb 14-nek nézek ki 22 éves létemre, eddig 3 barátom volt, mind azt mondták, hogy ez tök jó, aranyos, és örüljek neki :D

Dohányboltban meg alkohol vásárlásakor nem szeretem csak, olyankor idegesít, hogy mindig kérik a személyim, de amúgy szeretek tininek kinézni, én általában még rá is teszek egy lapáttal haj- és öltözködési stílussal, hogy minél fiatalabbnak látsszak. :D

Nagyon vicces, ahogy formálisabb helyeken, pl elegáns étteremben a pincérek szenvednek, hogy tegezzenek, vagy magázzanak engem.

Szóval szerintem örülj neki, nem hallottam még, hogy hátrány lenne ez bármilyen férfinál. :)

2016. márc. 12. 12:10
 10/20 anonim ***** válasza:
Számomra még vonzó is, mivel én sem vagyok egy túl nagydarab ember.
2016. márc. 12. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!