Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 évesen szinte kislánynak nézek ki. Így esélyem sincs a férfiaknál?
Nem küldök képet.
Ha én azt mondom egy 18 éves fiúnak, hogy 5-6 év múlva én már házasságban meg gyerekben gondolkodom, akkor szerintetek hány másodperc múlva kezd el futni?
Nekem kifejezetten bejönnek a fiatalabbnak kinéző nők, sok 23-25 éves nőnek már kissé "öreges" arca van számomra (inkább 30-nak néznek ki).
27F
Én is kb 14-nek nézek ki 22 éves létemre, eddig 3 barátom volt, mind azt mondták, hogy ez tök jó, aranyos, és örüljek neki :D
Dohányboltban meg alkohol vásárlásakor nem szeretem csak, olyankor idegesít, hogy mindig kérik a személyim, de amúgy szeretek tininek kinézni, én általában még rá is teszek egy lapáttal haj- és öltözködési stílussal, hogy minél fiatalabbnak látsszak. :D
Nagyon vicces, ahogy formálisabb helyeken, pl elegáns étteremben a pincérek szenvednek, hogy tegezzenek, vagy magázzanak engem.
Szóval szerintem örülj neki, nem hallottam még, hogy hátrány lenne ez bármilyen férfinál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!