Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő hogyan kezdeményezzen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő hogyan kezdeményezzen a férfiaknál? Gáz ha többen is visszautasítják?

Figyelt kérdés

2015. nov. 29. 00:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy kicsit lehet, de meg kell nézni, hogy milyen típus az, akinél kezdeményezel és Valóban szívesen veszi, nem csak mondogatja. Az olyan pedig, aki rafinált, az ki fog téged használni amennyire csak lehet. Emiatt fontos megnézni, hogy Ki felé teszel első lépéseket.
2015. nov. 29. 00:12
 2/4 anonim ***** válasza:
60%

Ha sokaknál kezdeményez, akkor valószínű, hogy majd többen is visszautasítják.

Szerintem beszélgetést, flörtölést kezdeményezzen, randit ne...

L21

2015. nov. 29. 00:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi az,hogy hogyan? ugyanúgy ahogy bárki más,ugyanúgy ahogyan fordítva elvárná egy férfitól...

Miért lenne gáz? engem már milliószor utasítottak vissza férfiként,mindig belém rúgtak,amikor a padlón voltam,akkor is a nők...

Nem gáz egyáltalán,legalább van benne kitartás.

24/F

2015. nov. 29. 00:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy normális pasi undorodik attól ha egy nő kezdeményez, nyomul. Csak a lúzerek várják el ezt...
2015. dec. 25. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!