Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy is van ez? Egy no sose kezdemenyezzen csokot?
Nekem le kellett kapnom a férjemet, mert olyan kis udvarias, hogy nem akart zavarba hozni.
Egy kicsit túlagyalta...
Tényleg?! :O
Itt olvastad és akkor az igaz is?:O
Csúnya világban élnénk akkor...
Én nőként annak a híve vagyok, hogy kezdeményezzen a férfi, de én annyi biztatást adok neki, amennyit csak kell, igyekszem minél inkább "helyzetbe hozni".
A párommal az első csókunk is így volt, gyakorlatilag minden adott volt ahhoz, hogy megcsókoljon, olyan helyzetet teremtettem. És meg is tette.
Életemben egyszer kezdeményeztem én csókot férfinál, látszólag nagyon romantikus volt, de utólag rosszul sült el, nem lett belőle semmi.
Most őszintén, én is ezen az elven vagyok. Vagyis hát nekem tök mindegy, hogy mások hogy csinálják, én elvárom, hogy a férfi kezdeményezzen az első csóknál, mert ezek az elveim. Utána meg ahogy jön :D.
A félénk típusú srácnak meg el kell döntenie, milyen típusú nőt akar. Ha karakánabbat, akkor nincs azzal gond, hogy kivárja a csókot. Ha klasszikusabb típusú, régi vágású nőt, akkor az valószínűleg nem fogja kezdeményezni a csókot.
(igen, itt hozzátenném, hogy sok tekintetben konzervatívabb vagyok, tehát én szívesen csinálnék több házimunkát akkor is, ha mindketten ugyanannyit dolgozunk stb., tehát nem ilyen überliberál liba vagyok, aki mellé még elvárja, hogy a pasik nyalják a talpát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!