Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 24 évesen szinte kislánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 évesen szinte kislánynak nézek ki. Így esélyem sincs a férfiaknál?

Figyelt kérdés
Legalább 6-7 évet letagadhatok, de inkább még fiatalabbnak néznek ki. Alacsony vagyok, vékony és lapos. Amúgy is ritkán közelednek felém (ha azt mondom, félévente egyszer, akkor sokat mondok), akkor is max. 18 éves srácok, akikkel nyilván semmit nem tudok kezdeni.
2016. márc. 12. 11:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%

#9 Nálunk nem egyszer volt olyan, hogy azt hitték, hogy az akkori barátnőm a húgom, pedig 2-3 év korkülönbség volt köztünk. Ennek ellenére nekem még mindig bejön, ha egy nő fiatalabbnak néz ki.

27F

2016. márc. 12. 14:10
 12/20 anonim ***** válasza:

Mennyire vagy alacsony,hány kiló vagy?

Milyen korú férfit szeretnél találni?

2016. márc. 12. 15:19
 13/20 A kérdező kommentje:
160 cm vagyok és 45-50 kg között mozgok. Magamnál fiatalabbat nem szeretnék. (Próbáltam már, inkább soha többé...)
2016. márc. 12. 15:28
 14/20 anonim ***** válasza:
tudom miről beszélsz, 26 évesen 152 cm és 45 kg vagyok. általában 18-20 évesnek néznek, de sosem éreztem hátránynak, mindig a pàr évvel idősebbek kezdeményeztek nálam. Hogyan öltözködsz? esetleg egy csinos magassarkúval és nőiesebb ruhákkal mád férfiakat vonzanál.
2016. márc. 12. 16:03
 15/20 A kérdező kommentje:
Szinte csak magassarkút hordok évek óta (maximum nyáron balerina cipőt, de abból is inkább egyszerűbbet, elegánsabbat), nőiesen öltözködöm, finoman sminkelek, semmi tinis nincs rajtam. Amúgy se nagyon kezdeményeznek nálam, így meg azzal a kevéssel sem tudok mit csinálni...
2016. márc. 12. 16:11
 16/20 anonim ***** válasza:
14-es vagyok. Képpel könnyebb lenne, de lehet hogy a kisugárzásod kislányos. esetleg, ha te kezdeményeznél?
2016. márc. 12. 16:22
 17/20 anonim ***** válasza:
hordj szoknyát,magassarkút és egy kis smink.
2016. márc. 12. 16:51
 18/20 anonim ***** válasza:

A 160 centi szerintem teljesen rendben van és a súly arány is tökéletes.Néhány év múlva örülni fogsz neki,hogy jó pár évet letagadhatsz.:)

Én sokkal idősebb vagyok nálad,de semmi kifogásom nem lenne egy fiatalabbnak kinéző 24 éves lány ellen.Egy 18 évessel nem kezdenék,de egy 18 évesnek kinéző 24 évessel igen.:)

Nem látom,hogy ez miért lenne hátrányos nekem.Én is sokkal kevesebbnek nézek ki mint amennyi vagyok és ezt nem én állítom magamról.

2016. márc. 12. 16:58
 19/20 A kérdező kommentje:

Még 18-nak se néznek sokszor...

Régen kezdeményeztem, de csak fintorogtak rám, meg kinevettek, azóta nem nagyon merek.

2016. márc. 12. 20:36
 20/20 anonim ***** válasza:

Semmiképpen sem veled van a gond hanem a barmokkal akik kinevettek,velük úgysem jött volna össze,jobb hogy időben kiderült.

Próbálkozz a netes ismerkedéssel,így csak később látják meg az arcod amikor már nem annyira számít hány évesnek látszol.

2016. márc. 12. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!