Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 évesen szinte kislánynak nézek ki. Így esélyem sincs a férfiaknál?
#9 Nálunk nem egyszer volt olyan, hogy azt hitték, hogy az akkori barátnőm a húgom, pedig 2-3 év korkülönbség volt köztünk. Ennek ellenére nekem még mindig bejön, ha egy nő fiatalabbnak néz ki.
27F
Mennyire vagy alacsony,hány kiló vagy?
Milyen korú férfit szeretnél találni?
A 160 centi szerintem teljesen rendben van és a súly arány is tökéletes.Néhány év múlva örülni fogsz neki,hogy jó pár évet letagadhatsz.:)
Én sokkal idősebb vagyok nálad,de semmi kifogásom nem lenne egy fiatalabbnak kinéző 24 éves lány ellen.Egy 18 évessel nem kezdenék,de egy 18 évesnek kinéző 24 évessel igen.:)
Nem látom,hogy ez miért lenne hátrányos nekem.Én is sokkal kevesebbnek nézek ki mint amennyi vagyok és ezt nem én állítom magamról.
Még 18-nak se néznek sokszor...
Régen kezdeményeztem, de csak fintorogtak rám, meg kinevettek, azóta nem nagyon merek.
Semmiképpen sem veled van a gond hanem a barmokkal akik kinevettek,velük úgysem jött volna össze,jobb hogy időben kiderült.
Próbálkozz a netes ismerkedéssel,így csak később látják meg az arcod amikor már nem annyira számít hány évesnek látszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!