Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknál mikor érkezik el az a pont mikor már kicsajozták magukat és inkább már meg akarnak állapodni?
Figyelt kérdés
Ha van egyáltalán ilyen...
Mi az az életkor vagy milyen események sorozata után?
2016. márc. 4. 15:24
1/12 anonim válasza:
mindig is megállapodni akartam, csajozni sosem.
2/12 anonim válasza:
Ezt még a fiúk sem tudják megmondani.
3/12 anonim válasza:
Egyénfüggő.... Van aki még 40 évesen se akar megállapodni, van aki már 20 évesen az "igazit" keresi.. Nem lehet erre általánosságban válaszolni.
4/12 anonim válasza:
Ja, egyénfüggő. Az én párom előttem sokat csajozott, de mióta együtt vagyunk megkomolyodott és babát is tervezünk.
5/12 anonim válasza:
A lányoknál mikor érkezik el az a pont,mikor már nem a zsetonra,a gyúrósra,meg a verdára hajtanak és inkább beérik a nagy átlaggal ?
Ha van egyáltalán ilyen...
Mi az a pénzmennyiség,vagy milyen kégli/verda után ?
6/12 anonim válasza:
Én régen akartam megállapodni, most már inkább csak csajoznék....
7/12 anonim válasza:
12 éve szeretnék megállapodni. De a három leányzó közül egyik sem akart. Írj privátot ;D 29/f
8/12 anonim válasza:
Egyénfüggő. Inkább attól függ, hogy megtaláltad e azt akivel ezt úgy is gondolod.
9/12 anonim válasza:
Én csak azt tudom, hogy a nők soha nem állapodnak meg, még akkor sem ha már gyerekük van. Ha az "apa" hibátzik azonnal más irányba fordítják a melleiket.
10/12 anonim válasza:
#9 Az a szomorú, hogy még különösebben hibázni sem kell hozzá, több ilyet is láttam már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!