Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöhetett össze pont vele?
Na tessék, ennyit arról, hogy az összes nő felszínes. :)
Nekem is a személyiség az első a párválasztásnál. Például ilyen irigy, frusztrált alakkal, mint te, tuti nem jönnék össze, aki meg akarja mondani másoknak, hogy mi a helyes...
Elsőnek teljesen igaza van.
Magasabb kaliberű? Ezek alapján Te sem tartozol azok közé..
Savanyu a szolo..
Tudod mar 5 mondatod alapjan is tok ertheto, miert nem teged valasztott. Nem mindenki felszines, ez van.
Én is felszínes vagyok, mindenki azt mondja. Holott nem felszínesség az, ha valaki nem fog meg, nem járok vele.
Lehet a lányt megfogta a mosolyával, vagy a nevetésével. :) Engem volt párom a mosolyával fogott meg, igaz h nagyon nagyon jó pasi, de mégis az a mosoly volt az amivel magához láncolt. :)
azért őt választotta helyetted, mert te egy beképzelt idióta vagy és nem látod a fától az erdőt...
22F
Inkább közelítsük meg máshonnan. Ha szerinted az a férfi egy ilyen semmitérő valaki, ahogy te beállítod, akkor te még nála is kevesebb vagy.
Jobban érzed magad ettől? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!