Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy jöhetett össze pont vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöhetett össze pont vele?

Figyelt kérdés
Nagyon bejött nekem egy lány, jókat dumáltunk, jól kijöttünk egymással, de aztán mégis lepattintott és most összejött egy olyan pasassal akinek félig megvan égve az arca, hát nem túl esztétikus mégis vele van. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért pont vele jött össze, még csak nem is pénzes a fickó!!! Egy ilyen szép lány messze magasabb kaliberű férfit érdemelne erre összejön egy ilyennel, erre pazarolja magát?

2015. dec. 3. 10:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Abból, amit itt előadsz, én sem jönnék össze veled. :-)
2015. dec. 3. 11:28
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Hiába szép az alma, ha belül rohad. ;)

Nem minden a szép külső és iskolázottság. Főként nem mindenki lehet oda szerénytelen személyedért. :D

2015. dec. 3. 12:33
 13/22 anonim ***** válasza:
Hát ja, ha az a lány inkább összejött egy félig összeégett, iskolázatlan, csóró sráccal mint veled, az elmond rólad egy két dolgot. De nem kell felsorolnom semmit, hisz az itteni megnyilvánulásaidból ezt mindenki leszűrte már.
2015. dec. 3. 13:05
 14/22 A kérdező kommentje:
Félreértitek. ez inkább a lányt minősítí. Nem azt mondtam, hogy én lennék a tökéletes, tudott volna nálam is sokkal jobbakat találni.
2015. dec. 3. 13:10
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"tudott volna nálam is sokkal jobbakat találni."

Azt nem érted meg, hogy talált is.

2015. dec. 3. 13:19
 16/22 anonim ***** válasza:
Ez költői kérdés?
2015. dec. 3. 14:27
 17/22 anonim ***** válasza:
Mekkora p_cs vagy, meg is érdemled, hogy egyedül maradtál
2015. dec. 3. 14:56
 18/22 A kérdező kommentje:

Jól van! Most rendesden elkönyveltetetk engem itt az oldalon, részben az én hibámból is, mert rosszul és kicsit indulatosan fogalmaztam

Most nektek itt jól esik osztani engem, de ha szembe jönne veletek az utcán egy feltűnően szép lány kézenfogva egy igencsak ronda pasassal hát valószínű rendesen rácsodálkoznátok, valószínüleg nem is értnétek a helyzetet, meg magát a lányt sem.

Vagy lányok! Titeket nem zavarna, ha ronda a pasas? Tízből kilenc lány, tuti össze nem jönne egy égett arcú férfival, de itt adjátok a szájhőst, pedig aztán ti szoktatok lenni a legfelszínesebbek.

Gondoljatok már bele!

Ugyanúgy megrökönyödnétek ti is, de rendben, könyveljetek el egy p@csnek és akkor a saját kis felszínes lelkiismereteteket megsimogatjátok, hogy húú, hogy kiosztottam. De kerüljetek egyszer egy ilyen szituációba, vagy lányok, akkor most azonnal jöjjetek össze minél rondább és csóróbb fiúkkal! Megtennétek? Ugye, hogy nem, csak a szátok jár!

Arra senki nem gondolt, hogy ez a lány, akiről szó van a terézanyut adja, túl jószívű és megsajnált egy szerencsétlent.

2015. dec. 3. 15:21
 19/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, a lány SZERELMES, ez pedig nem matematikailag levezethető alapokon működik. Nem tudod megmagyarázni, kibe szeretsz bele és akibe nem, pedig mások megfelelőnek tartanák számodra, abba miért nem.

Jártál már úgy, hogy mindenféle jóakaró önjelölt kerítő beajánlgatott ezt-azt, aki szerinte jó lett volna neked, de neked mégsem jött be? Képzeld magad ebbe a helyzetbe. Ha még az idősebb családtagok nem támadtak be ezzel a témával, az azt jelenti, hogy még nagyon fiatal vagy. :-)

2015. dec. 3. 15:26
 20/22 anonim ***** válasza:

# 18: Nekem volt már kimondottan rondának számító barátom, aki a személyiségével fogott meg (egy genetikai betegség miatt teljesen torz a külseje), az anyukája is ugyanúgy el van torzulva, mint ő.

Nem azért jöttem össze vele, mert sajnáltam (nem is tudtam, hogy betegség), hanem mert lenyűgözött a személyisége, a pozitív kisugárzása, és ahogyan velem bánt.

2015. dec. 3. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!