Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem van így a férfiaknál?
Figyelt kérdés
Jó humorom van, sok mindenről lehet velem dumálni, mert rengeteg dolog érdekel, sokat olvasok, jó sulit végeztem, biztos állásom van, több nyelven beszélek, régebben versenysportoltam, most már kevesebbet, szeretek szórakozni járni, szóval eddig nagyjából amit a férfiak hangoztatnak, hogy milyen jó lenne egy ilyen nő. Viszont 174 centi vagyok és 86 kiló. Úgy gondolom innentől ennek lőttek. Szerintetek?
2010. ápr. 30. 15:39
1/10 anonim válasza:
képet!
2010. ápr. 30. 15:41
2/10 anonim válasza:
van ismerősöm, aki kb. 168 cm és 120 kg, ennek ellenére mindig van pasija, mert szép az arca és szuper a kisugárzása...szerintem nem vagy gáz, vagyis igen, túlsúlyos vagy, de attól még lehetsz kívánatos
viszont egészségügyileg nem ártanod fogyni
2010. ápr. 30. 15:41
3/10 anonim válasza:
Szerintem oly sok kövér nőnek van pasija...
Bár nem hinném, hogy a Te arányaid olyan végzetesek lennének.
2010. ápr. 30. 15:45
4/10 anonim válasza:
Nagyon számít, hogy egy embernek milyen a kisugárzása. Ha így nem vagy elégedett magaddal, akkor nincs sok esélyed.
Szép arccal egy ducibb csaj is lehet szexi, ha mellé biztos is abban, hogy jól néz ki és emiatt életvidám.
Ha meg nem érzed így jól magad, akkor tégy annak érdekében, hogy úgy nézz ki, ahogy szeretnél. ;)
2010. ápr. 30. 15:45
5/10 anonim válasza:
Talán lefogyhatnál? Nem azért hogy legyen 100 pasid, egyszerűen csak azért mert a túlsúly egészségtelen és felesleges az elfogadós dumával jönni, ki az a hülye aki saját magának árt?
2010. ápr. 30. 15:48
6/10 anonim válasza:
Szia én kb 85 kg voltam, mikor megismerkedtem a férjemmel, azóta 6 éve együtt vagyunk, és boldogok, ő is maci, és imádom. Most babát várok, és bizony 100 kg fölött vagyok, mégis szeret, és kívánatosnak tart, mert állítólag "jó arc" vagyok... ne add fel, megtalálod te is az igazit, ha nem érzed így jól magad fogyózz, de ez nem lehet akadály. Egyszer egy ismerősöm azt mondta, nem jó korba születtem. szerintem igen,csak a világ változik, és divatozik, most az anorexiások a divatok, de a legtöbb pasinak ez nem tetszik. Jó smink, szép cicik, és nincs gáz
2010. ápr. 30. 15:48
7/10 A kérdező kommentje:
Ez teljesen igaz, hogy le kéne fogynom, meg én is utálom, hogy így van, de nincs elég akaratom. Mindig történik valami. Tudom, ez gyengeség. Pedig nem is szeretek különösebben enni, csak a süteményeket sajnos. Még reménykedem, itt lógnak a szekrényben a ruhák, amik az 58 -59 kilós formámra voltak jók. Lehet, hogy oda kéne már adnom valakinek rossz rájuk nézni.
2010. ápr. 30. 15:52
8/10 A kérdező kommentje:
15:48: örülök, hogy megtaláltad a boldogságod, ez igazán bíztató egyébként, köszönöm.
2010. ápr. 30. 15:54
9/10 anonim válasza:
Kérdező 15:52: Egyedül ugyan úgy nem lehet lefogyni, mint ahogy leszokni se lehet a dohányzásról.
Jól beosztott étrenddel és némi testmozgással (ha élvezed, jobban megnyomja az endorfintermelést, mint az édesség) elég könnyen súlyodra tudsz fogyni.
2010. ápr. 30. 16:07
10/10 anonim válasza:
Elég nehéz így elképzelni, de nekem nem tűnik olyan nagyon kövérnek az alakod. Viszont tényleg a kisugárzáson múlik minden, ha jól érzed magad, akkor más is örömmel néz majd rád, ha látszik rajtad, hogy zavar az alakod, akkor az taszítja a pasikat. De ha annyira zavar, akkor meg fogyj le. sok mozgás, kevesebb kaja
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!