Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknál is előfordul ez? Ki mit gondol erről?
Kedves Erősebb Nem! :)
Volt már arra példa az életetekben, hogy hónapokig valaki közelében voltatok, annak nem volt senkije, nektem sem, de mégis magatokban tartottátokm hogy beleszerettetek?
A nőknél ez ugyebár gyakori eset, mert nem mernek vallani, de mi a helyzet egy férfinál? Megeshet ez egy felnőtt férfival? Vagy hogy húzza az időt és esetleg csak 1 év múlva mondja el? Mi játszódik le ilyenkor bennetek, féltek valamitől?
Eddig 1:1 :)
Érdekes, amit írtok, mert a többség szerint ohhhh, a férfi azonnal elmondja. Én most mást érzek. Mondhatnak bármit, érzem ketőnk közt a vibrálást. Ahogy egymásra nézünk, mosolygunk, de egyikőnk sem lép. Van 1-1 olyan elszólás néha, ami érthető már-már, de aztán visszatáncolunk 2 lépést.
Hasonló szituációban voltam már, mint te, de nem pont ilyenben.
Szerintem jobb elmondani neki, mint még akár évekig várni és szenvedni attól, hogy nem adhatod a tudtára, mert félsz.
Felnőtt emberek vagytok biztos, hogy meg tudjátok oldani felnőtt ember módjára.
Én azt mondom, hogy valahogy add a tudtára, ha nem is egyből bevallod neki, de szépen finoman megérteted vele hogy mi a helyzet. :)
22/F
Kedves 22/F!
Pont ez a nehéz! ADjam a tudtára, de úgy, hogy legyen kiskapú, ha nemet mond. Tehát , ne zudítsam rá, de mégis mély beszélgetés legyen. Marha nehéz. PL felhozni a témát, mert talán onnan már menne, de nem bírom arra terelni, mert félek.
Szerintem hívd el valahova.De csak okosan!Úgy kell beállítani,hogy nem tudsz mást elhívni magaddal,de nagyon elszeretnél menni,csak egyedül gáz lenne elmenned!És most pont nem érnek rá a barátaid stb.Vagy veszi a lapot és szívesen elkísér,talán még egy lépést is tesz majd a találkozó után irányodban,vagy nem veszi a lapot,de jól ellesztek azért...Szóval dobd fel a labdát!
Már csak valami jó programot kell kitalálnod :)
velem megesett, 25 éves voltam, életemben először szerelmes, de nagyon-nagyon-nagyon, totttálisan letaglózott az érzés... azt se tudtam fiú vagyok-e vagy lány, minden tünet megvolt, amit addig csak könyvekből-versekből-filmekből ismertem: nem tudtam nem rá gondolni, aludni is alig, a közelében elfogott a térdremegés, gyomorgörcs, és sajnos szó szerint képtelen voltam értelmesen beszélni vele - amit ő nemes egyszerűséggel szánalmas motyogásnak titulált. :(
aztán volt nem egy alkalom, hogy hajlandóságot mutatott, de addigra meggyűlöltem ezt a kiszolgáltatottságot, és többé nem találkoztam vele.
az elején túlagyaltam, amíg nem süllyedtem bele ebbe az érzésbe, mikor benne voltam, nem tudtam normálisan viselkedni, de gondolkodni sem, utólag megbántam a töketlenkedést és az agyalást, de a büszkeségem nem engedi, hogy keressem.
hónapokig zajlott ez az egész, ha tehetném, kitörölném az életemből.
De feltétlenül vannak ilyen egyértelmű jelek?
Szerintem nem. Bár egy-egy elcsippett pillantás, mosoly az lehet, nem de?
PL engem a srác rájöttem, hogy néz. Egész idő alatt, mivel saját magát buktatta meg előttem, mert elmondta hogy mit csináltam. Ezt onnan tudhatta, ha mögöttem ülve rám figyelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!