Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai társadalomban a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai társadalomban a nők miért értékesebbek a férfiaknál?

Figyelt kérdés
Sosem fognak pl. engem annyira tartani mint egy nőt, vagy többre.Csak mert férfinek születtem.
2011. szept. 30. 19:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Ez hülyeség...:D
2011. szept. 30. 19:16
 2/18 anonim ***** válasza:
88%

Ezt viccből írod? Én nem tapasztalok ilyet. Sőt. Sokszor volt olyan, hogy engem néztek le amiatt mert nőnek születtem.

Bocs. Soha nem is volt így nem is lesz.

Legalább is úgy nem, hogy őket értékesebb!nek tartják.

Mindkét nem érdekes a maga módján.

2011. szept. 30. 19:16
 3/18 anonim ***** válasza:
76%
Az utakon nem értékesebbek hidd el :D Meg amúgy sem.. Mellesleg a férfiak tartják nagyra a nőket, nem ők saját magukat..
2011. szept. 30. 19:17
 4/18 mus musculus ***** válasza:
100%

Mert eddig a férfiak számítottak értékesebbnek.

Amúgy szerintem ez hülyeség, de akkor már bővebben is kifejthetnéd, miben nyilvánul meg ez véleményed szerint.

5/18 anonim ***** válasza:
100%

vagy is értékes

nem érdekes:) azt akartam írni.

6/18 Tréfarépa ***** válasza:
86%
mert csúnyán hozzánőttek a p.nához
 7/18 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem mondjuk az Audi cége Német országban baromira értékesnek tartana ha lenne egy gépészmérnöki ugyanis ,nőnek ált. nincsen gépészmérnökije... :D
 8/18 anonim ***** válasza:
73%
Ez igaz,és 99%-ban a férfiak tehetnek róla,többnyire túlértékelik a nőket.
2011. szept. 30. 19:20
 9/18 anonim ***** válasza:
84%
..
2011. szept. 30. 19:21
 10/18 bánomisén ***** válasza:
80%

Hugo a Kapitány: egyik gimis osztálytársnőmből gépészmérnök lett, szóval ez sem olyan ritka.

Kérdező: Nem értékesebbek a nők a férfiaknál, én inkább úgy tapasztalom, hogy a nőknek háromszor annyit kell teljesíteniük, hogy legalább valamennyire egyenrangúnak legyenek tekintve.

2011. szept. 30. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!