Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hiszem egy "butterface"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem egy "butterface" vagyok. Lehet így esélyem a férfiaknál?

Figyelt kérdés
A testemmel nincsen baj, viszont az arcom nem szép ("but-her-face"). A "zacskót a fejére" szintű elképzeléseknél kaphatok valaha többet férfitól? Gondolok itt mondjuk komoly kapcsolatra...
2015. máj. 1. 21:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Ugyan már, ne add fel, persze hogy lehet. Nem mindenki felszínes.
2015. máj. 1. 21:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért ne? Nem mindenki felszínes. Még az is lehet, hogy nem is olyan rossz a helyzet, csak te beszéled be magadnak.
2015. máj. 1. 21:57
 3/8 anonim ***** válasza:
ha nem társul igénytelenséggel, akkor nem igazán van sok menthetetlenül butterface csaj
2015. máj. 1. 22:00
 4/8 opened paradise ***** válasza:
Miért,milyen az arcod?
2015. máj. 1. 22:04
 5/8 anonim ***** válasza:
amúgy nekem elküldheted egy fotód és megmondom
2015. máj. 1. 22:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez valahol nagy marhaság.

Az arc egyáltalán nem mérhető objektíven, ami az egyiknek bejön az a másiknak nem. Férfiként én sem vagyok jóképű, kétségkívül nehezíti az életem, hogy első blikkre nem olvadnak el a nők, mint a klasszikus szépfiúknál, de mindig akadt olyan lány, aki nem értette, hogy miért mondom, hogy nem vagyok jóképű, mert szerinte meg igen.

2015. máj. 1. 22:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát én úgy veszem észre, hogy ha egy csajnak jó a teste, akkor onnantól kezdve igényesség kérdése. Szép haj, előnyös smink, jó ruhák, és ha ezek megvannak, akkor valami nagyon durván összebarmolt arcodnak kell lennie, hogy ne számíts jó csajnak.
2015. máj. 1. 22:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Dugnálak
2015. máj. 2. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!