Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem egy "butterface" vagyok. Lehet így esélyem a férfiaknál?
Figyelt kérdés
A testemmel nincsen baj, viszont az arcom nem szép ("but-her-face"). A "zacskót a fejére" szintű elképzeléseknél kaphatok valaha többet férfitól? Gondolok itt mondjuk komoly kapcsolatra...2015. máj. 1. 21:52
1/8 anonim válasza:
Ugyan már, ne add fel, persze hogy lehet. Nem mindenki felszínes.
2/8 anonim válasza:
Miért ne? Nem mindenki felszínes. Még az is lehet, hogy nem is olyan rossz a helyzet, csak te beszéled be magadnak.
3/8 anonim válasza:
ha nem társul igénytelenséggel, akkor nem igazán van sok menthetetlenül butterface csaj
5/8 anonim válasza:
amúgy nekem elküldheted egy fotód és megmondom
6/8 anonim válasza:
Ez valahol nagy marhaság.
Az arc egyáltalán nem mérhető objektíven, ami az egyiknek bejön az a másiknak nem. Férfiként én sem vagyok jóképű, kétségkívül nehezíti az életem, hogy első blikkre nem olvadnak el a nők, mint a klasszikus szépfiúknál, de mindig akadt olyan lány, aki nem értette, hogy miért mondom, hogy nem vagyok jóképű, mert szerinte meg igen.
7/8 anonim válasza:
Hát én úgy veszem észre, hogy ha egy csajnak jó a teste, akkor onnantól kezdve igényesség kérdése. Szép haj, előnyös smink, jó ruhák, és ha ezek megvannak, akkor valami nagyon durván összebarmolt arcodnak kell lennie, hogy ne számíts jó csajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!