Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknál az ilyen megnyilvánulásokat minek kell venni? (bőv. )
Volt pár helyzet mostanában, amit nem tudok hova tenni. Nem tudom, hogy bizonyos férfiak, akik ilyeneket mondanak, miért mondják, van-e mögötte valami szándék vagy teljesen normálisak az ilyen megnyilvánulások náluk és nem kell semmi beleképzelni?
Pl.:
A család barátja ül a kanapénkon, pittyen a telefonja, üzenete jött, erre: "Valaki nagyon kívánja a testem.."
(rajta kívül a szobában csak 2 nő volt)
vagy:
Szóba kerültek a gyerekek, erre ő: "Biztos élvezték a szülők, mikor csinálták őket."
Egy másik pali, ismerős pl. egyfolytában a szexről beszélt nekem (17 voltam, most 18), de semmi konkrétat nem csinált. Nem nyúlt hozzám, csak a merevedéséről zagyvált, a kollégái merevedéséről, szexuális életéről, szeretőjéről.
Ezeket minek kell venni? Hogyan kellene kezelni?
Az ilyen megnyilvánulások azt jelentik, hogy akarhat valamit vagy semmi jelentősége nincs?
játssza az agyát
ne foglalkozz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!