Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknál mit jelent, ha egy nőt "pinának" hivnak egymás közt a keresztneve helyett?
1. Nők erre a kérdésre ne válaszoljanak, mert sosem voltak még férfiak.
2. Annyit jelent, hogy attól a lánytól nem akarok semmi komolyat, csak egy pinának tartom őt, amiben a farkam kellemesem érezheti magát. Ha a nőkre használom általánosságban, akkor is olyan kontextusban értem, hogy azok a nők a vágyaim kielégítésére valók.
Pár példamondat ezekre:
"Ma este is megyünk a diszkóba pinákat hajtani" - Ma este is megyünk a diszkóba olyan nőket keresni, akikben szexuális kielégülést találhatunk.
"Átjött hozzám ez a nagyon jó pina." - Átjött hozzám ez a nagyon vonzó lány, akit a szexuális vágyaim kielégítésére használok.
"Az a baj a pinákkal haver, hogy mostanában nem tudom hogy hozzak össze velük randit." - Az a baj a nőkkel, akikkel dugni szeretnék, hogy mostanában nem tudom hogy hozzak össze velük randit.
A barátaimmal felnőtt, diplomás emberek vagyunk különböző szakmákból és mi is szoktunk így hivatkozni nőkre.
"A barátaimmal felnőtt, diplomás emberek vagyunk különböző szakmákból és mi is szoktunk így hivatkozni nőkre."
Attól még nem kevésbé primitív megnyílvánulás, habár a nők kedvelik az ilyen bunkókat, szóval biztos nagy sikeretek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!