Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiaknál mit jelent, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknál mit jelent, ha egy nőt "pinának" hivnak egymás közt a keresztneve helyett?

Figyelt kérdés
Ha alig ismerik a nőt,csak néhány mondatot beszèltek eddig egymással(munkahelyről van szó)
2014. dec. 16. 21:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%

10:

1. Magunk között beszélünk így, amikor egymással beszélünk. Nem olyan nők előtt, akikkel szexelni is akarunk. Aki nőt tisztelek, én sem hívok pinának. Például a tartós kapcsolataimban lévő nőket.

Tudod a barátaimmal onnan tudjuk, hogy a másik éppen milyen nővel van, hogy azt tudom meg előbb, hogy hogyan néz ki, vagy mondjuk a nevét. Ha az utóbbit, akkor tudjuk hogy komoly a nő. Miért hiszed azt, hogy csak mert vannak nők, akiket nem tisztelek és szexuális tárgynak használom a testüket, attól még ez igaz minden nőre a világon? Jobban esik úgy gondolni ránk mint gonosz ősállatokra, akik nem is emberek? Pedig mi is azok vagyunk.

2. Leszarom hogy primitívnek gondolod. Főleg mert nem ismerlek és te sem engem. Senkik vagyunk egymásnak.

3. Igen, eltaláltad. A nők nem a viráglelkű, tutyi-mutyi, kedveskedő, mézes-mázaskodó, tisztelettudó, udvarias férfiakba esnek bele, hanem a magabiztos, talpraesett, önbizalommal teli férfiakba, akik megfelelően vonzó dolgokat (stílust, viselkedést, dumát, élettapasztalatokat) tárnak eléjük. Onnan tudom, hogy voltam mindkettő fajta és az utóbbi enyhén szólva jobban működik.

2014. dec. 16. 21:43
 12/18 anonim ***** válasza:

Ez most olyan dolog, hogy kétféleképp közelíthető, egyrészt a fentebb vázolt, másrészt szleng.

Meg olyan dolog, hogy akiről ilyen stílusban beszélnek lehet azt hiszik könnyen kapható, ezt a nő megerősítheti vagy rácáfolhat. :)

2014. dec. 16. 21:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"Jobban esik úgy gondolni ránk mint gonosz ősállatokra, akik nem is emberek? Pedig mi is azok vagyunk."

Én egy szóval nem mondtam, hogy nem vagy ember, az más kérdés, hogy megvan a véleményem a fajtádról, diploma ide, diploma oda, kultúrát sajnos nem adnak hozzá.

2014. dec. 16. 21:51
 14/18 anonim ***** válasza:
51%
Azt, hogy nem férfiak, hanem kisfiúk.
2014. dec. 16. 23:15
 15/18 anonim ***** válasza:
64%
7-es, kitörölheted a segged a diplomáddal, mert emberséget aztán tényleg nem szereztél mellé. Sosem értettem azokat, akik nem adják meg alapvetően a tiszteletet egy másik embernek. Az én felfogásomban az a normális, hogy mindenkivel tisztelettel bánsz, amíg az okot nem ad arra, hogy másképp tegyél. Szerintem ez a nagy különbségben a nőkben és a férfiakban, egy nő alapból tiszteli a másik embert, akár nőről, akár férfiról legyen szó. (Nem mondom, hogy nincs kivétel.)
2014. dec. 17. 18:17
 16/18 anonim ***** válasza:

"Szerintem ez a nagy különbségben a nőkben és a férfiakban, egy nő alapból tiszteli a másik embert, akár nőről, akár férfiról legyen szó."

Ne magadból indulj ki. Nem tudom, hány éves vagy, de a mai fiatal lányok (és fiúk) többsége sajnos semmit nem tisztel önmagán kívül.

A többiben egyetértek veled. Egy alapvető tisztelet szerintem minden embernek jár. Egészen addig amíg valami olyat nem tesz, amivel ezt negálja. Egy nőt pinának nevezni messzemenő primitívség.

2014. dec. 17. 18:25
 17/18 anonim ***** válasza:

Alapvetően érdeklődést jelent.

Egy fokkal enyhébb, de ha annyi garasom lenne ahányszor hallottam jó hölgyismerősömet azt mondani, hogy jajjj az a faszi halálosanaranyooooos...

De a csajok jelentős része (aki jól néz ki) úgy is van felöltözve onnantól, hogy az időjárás engedi, hogy ez a kategóriájú bók jusson észbe róla. Amikor olyan dekoltázsa van, vagy kis feszülős nyestrucija, jóganadrágja, hogy instant merevedés garantált, akkor mit mondjon rá az ember? Kisasszony?

Pedig ugyanúgy fel lehet venni egy sima nőies farmert gondolom, ami szépen mutatja, hogy csinos, de nem úgy vág be hogy hátulról is látszik a nagyajkak felezősávja, egy szellős kis nyári blúzzal ami nincs szügyig kigombolva.

Én amúgy inkább az a fajta vagyok, aki azt mondja még magában is, hogy milyen szép lány... itt ülök egyedül, magányosan és gyakori kérdéseken válaszolgatok.

Szóval fentebb a kollégának van azért némi igaza.

2015. máj. 17. 17:55
 18/18 anonim válasza:

Az égvilágon semmit azon kívül, hogy "nő".

Mindenféle szexuális töltet nélkül is ugyanúgy használatos, pl. "Rosszul ütötte be az árat a pina". (Pedig nem akarjuk megdugni a pénztárost.)

21/F

2017. nov. 8. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!