Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szerelem, mely több mint húsz éve volt, de nem tudom elengedni. Mit tennétek?
25 év nagy idő! Szereted a Párod, családod van.
Én éppen ezért javasolom iratkozz be egy 4 napos AGYKONTROLL tanfolyamra, ahol többek között az elengedést és még sok nagyon hasznos és fontos dolgot megtanulhatsz.
Én most végeztem el, s életem egyik legjobb döntése volt. A Párom és a Fiaim 17 éve és azóta is rendszeresen használják.
Itt olvashatsz a témáról, tapasztalatokról.
www.agykontroll.hu/tanfolyamok-felnotteknek
Amennyiben kérdésed van írhatsz privit, szívesen segítek.
Biztos vagyok benne, hogy nem akarok tőle semmit. Sőt, a férjemmel is beszélgettünk már erről, ő is azt mondta, hogy le kellene zárnunk, beszélnünk kellene.
Ismerem az agykontrollt, a meditációt, jógázom, szóval vannak ezen a téren ismereteim. Az elengedés fontosságát is. De mikor úgy gondolom, már nem foglalkoztat, akkor egyszer csak kapok egy üzenetet az egy régi iskolatársamtól, aki arról ír, hogy beszélt a sráccal, és én is szóba kerültem, a srác emlegetett stb... Tehát valami mindig megnyomja bennem azt a gombot....
ha a férjed azt mondja, hogy nem bánná ha találkozol vele, ha le tudod zárni.. akkor mire vársz? engem egyedül az ő véleménye érdekelne, senki másé. és ha a falu a szájára vesz? ki nem sz.arja le? unalmas az életük ennnyi
én üzennék neki az biztos, hogy beszéljétek meg. nem lehet jó így élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!