Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fajta nőre van esélye egy ilyen férfinek?
35 év, 180/110, nincs lakás / autó, 360 havi nettó, tapasztalatlan , legmagasabb iskola az érettségi.
Nyilván nem szelfiket fogtok betenni magatokról. Figyeljünk a személyiségi jogokra. Keressetek példa képeket Google segítségével. Testalkat is látszódjon. Hogy te mint gyakoris női felhasználó szerint; nekem milyen nőre van lehetőségem?!
Ezek csak a külsőségek igen. Mást úgyse lehet nagyon képről megmondani. Köszi a segítséget!
De látok párokat ahol a férfi rosszabbul nézz ki mint én. És buszról szàllnak le. Azaz csóró is az a férfi. A barátnője meg vonzó vékony és nekem is azonnal tetszik. Hogy lehet ez?
Ha ez így van úgy nem keresem tovább a megfelelőt. Inkább egyedül élek a hobbijaimnak.
Nem tudom. Én arcra nem vagyok kritikus jellemző. Nekem tetszett a nő akiről az imént a példát vettem. Nekem a legtöbb nő tetszik ha a testalkata vonzó számomra.
Ezekkel a paraméterekkel csak az alsó polcról tudsz választani, akikért nincs verseny.
- 45-60 év közötti átlag alatti, szerencsével átlagos nőt,
- a korosztályodból csak a kövérek, vagy a többgyermekes átlag alattiakat tudod elérni.
Ha ezek nem felelnek meg, akkor sincs veszve semmi. Férfiként könnyen tudsz javítani a pozíciódon pénzzel. Minél több van, annál jobb kategória érhető el. Szerencsére ma már kis tanulással sok jól fizető szakma elérhető, ahol kétszer ennyit tudsz keresni. Villanyszerelő, festő, szakács stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!