Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen fajta nőre van esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fajta nőre van esélye egy ilyen férfinek?

Figyelt kérdés

35 év, 180/110, nincs lakás / autó, 360 havi nettó, tapasztalatlan , legmagasabb iskola az érettségi.

Nyilván nem szelfiket fogtok betenni magatokról. Figyeljünk a személyiségi jogokra. Keressetek példa képeket Google segítségével. Testalkat is látszódjon. Hogy te mint gyakoris női felhasználó szerint; nekem milyen nőre van lehetőségem?!

Ezek csak a külsőségek igen. Mást úgyse lehet nagyon képről megmondani. Köszi a segítséget!

#Mi jár a férfinek
okt. 25. 09:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/110 anonim ***** válasza:
90%

Az adottságai alapján önhöz a pénztáros Terike illik.

[link]

okt. 25. 10:05
 12/110 A kérdező kommentje:

De látok párokat ahol a férfi rosszabbul nézz ki mint én. És buszról szàllnak le. Azaz csóró is az a férfi. A barátnője meg vonzó vékony és nekem is azonnal tetszik. Hogy lehet ez?

okt. 25. 10:07
 13/110 anonim ***** válasza:
87%
#12 én is szoktam ilyen párokat látni, úgy lehet, hogy pl. hiába vékony a csaj, nem szép az arca vagy nem feszes és sportos. Mert a jó pasiknak csak feszes sportosan vékony és szép arcú nők felelnek meg.
okt. 25. 10:08
 14/110 A kérdező kommentje:

Ha ez így van úgy nem keresem tovább a megfelelőt. Inkább egyedül élek a hobbijaimnak.

okt. 25. 10:08
 15/110 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Én arcra nem vagyok kritikus jellemző. Nekem tetszett a nő akiről az imént a példát vettem. Nekem a legtöbb nő tetszik ha a testalkata vonzó számomra.

okt. 25. 10:10
 16/110 anonim ***** válasza:
89%
De most kérdező te mit vársz? Hogy majd azt írjuk, hogy hozzád egy szép, vékony, jó alakú igényes nő való, miközben úgy nézel ki, mint egy telibeszart búvárruha?
okt. 25. 10:10
 17/110 anonim ***** válasza:
80%
Igen, van olyan, az a ritkaság. Általában hasonló szinten keresnek az emberek. Esélyed mindig mindenre van, csak van, amire 0.0000001%. Az is oké, ha te inkább vársz és egyedül maradsz életed végéig, mert pisztolyt senki sem fog a fejedhez tartani, hogy neked márpedig párkapcsolatban kell lenned.
okt. 25. 10:11
 18/110 anonim ***** válasza:
73%
#15 neked lehet, de a jó pasik baromi válogatósak😀
okt. 25. 10:12
 19/110 anonim ***** válasza:
76%

Ezekkel a paraméterekkel csak az alsó polcról tudsz választani, akikért nincs verseny.

- 45-60 év közötti átlag alatti, szerencsével átlagos nőt,

- a korosztályodból csak a kövérek, vagy a többgyermekes átlag alattiakat tudod elérni.

Ha ezek nem felelnek meg, akkor sincs veszve semmi. Férfiként könnyen tudsz javítani a pozíciódon pénzzel. Minél több van, annál jobb kategória érhető el. Szerencsére ma már kis tanulással sok jól fizető szakma elérhető, ahol kétszer ennyit tudsz keresni. Villanyszerelő, festő, szakács stb.

okt. 25. 10:12
 20/110 anonim ***** válasza:
76%
Ill. még mindig el lehet kezdeni edzeni és fogyókúrázni.
okt. 25. 10:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!