Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fajta nőre van esélye egy ilyen férfinek?
35 év, 180/110, nincs lakás / autó, 360 havi nettó, tapasztalatlan , legmagasabb iskola az érettségi.
Nyilván nem szelfiket fogtok betenni magatokról. Figyeljünk a személyiségi jogokra. Keressetek példa képeket Google segítségével. Testalkat is látszódjon. Hogy te mint gyakoris női felhasználó szerint; nekem milyen nőre van lehetőségem?!
Ezek csak a külsőségek igen. Mást úgyse lehet nagyon képről megmondani. Köszi a segítséget!
38.
Egy korodbeli, gyermektelen, vékony vagy átlagos nő megteheti hogy nálad több polccal feljebb válasszon. Miért választana egy túlsúlyos, vagyontalan, alacsony jövedelmű, és még saját magát képezni sem hajlandó férfit? 1000 ből 1 talán választ ilyet magának, ha szerelmes lesz. Egyébként semmi realitása.
Te sem választanál magadnál több szinttel lejjebbi nőt. Még a saját szinted sem jó.
Ismerkedtem olyan lánnyal aki össze vissza eszik. Sose sportolt semmit! Még az iskolában is felmentette magát a tesi órákról. És ennek ellenére 48 kg. Semmit nem tesz.
Örökölt adottságokra milyen dolog már felvagni? Ha valakinek 20 cm a farka ? Akkor neki jobb csajok jutnak mint akinek 14 cm ? Hiszen jobb valamiben mint a többi?😒
"a nők mit keresnek ? Extra külsejű férfit és a hasznot a pénzt a másiktól. Hol marad a szerelem ?"
Lol, te hadoválsz itt szerelemről, mikor itt hosszan ecseteled, hogy de neked nem kell kövér nő, meg az arca annyira nem számít, csak jó teste legyen? Hát menj már a faxomba, te lúzer gecc! :DDD
Íme a tények: soha nem lesz nőd, így fogsz megdögleni, besavanyodva! Bocs hogy ezt tőlem kellett megtudnod!
43: na de ez is ritka. Én is ismerek olyan nőt, akinek nem kell edzenie, mert olyan a testfelépítése, hogy férfias izmos lesz, ha edz... de ez ritka. A legtöbb vékony nőnek bizony kell tennie érte.
És az nem felvágás, hogy vki nem jön össze kövérrel. Ugyanolyan ízlés, mint a tied, csak az esetében nem maga fölött választ.
Szerintem nem léteznek szintek. Ezek az iskola, pénz, külső stb megkülönböztetés az mind csak nagyképűség.
Van mikor minimális eltérés van 2 személy között. De akkor is akkora mese szakadék lesz mondva ami elképzelhetetlen. Mikor a munkahelyen egy diplomás csaj szapulja a csomagolókat mint valami buta dróidok. Holott a diplomája és az érettségi között szinte semmi ész beli külömbség nincsen. A csaj olyan szinten van hogy a számítógépen egy exelt nem tud kezelni. De jön azzal hogy ő mást szint mint a melós Ferike (aki amúgy sokkal értelmesebben társalog )
Én tényleg szerelem után álmodozó vagyok. Kettő nem függ össze. Ha kövér a párom hogy fogunk szexelni. Majd 20 percig erőszakkal veri hogy legyen merevedesem? Azért nem vagyok már gyerek. Tudom mikor hogy reagálok és a testesebb nők társaságában semmi késztetést nem érzek. Kb mint a buszon mellém ül egy 70 éves néni, vagy családtagok közelében. Azaz fel se merül a szex gondolata
46. Ha tetszik, ha nem, vannak szintek. Van jó pasi és jó csaj, és vannak átlagosok is. Ez normális dolog. Ha nem így lenne szépségversenyek sem lennének például, mert mindenki egy szint.
Viszont férfiként sokkal jobb helyzetben vagy mint a nők. Könnyen tudsz több lépcsőt is emelni a magad szintjén pénzzel vagy sporttal. Ha nem akarsz semmit tenni, akkor marad a szinted és az alsóbb polcok. Ez csak azt mutatja annyira nem fontos számodra hogy jó nőd legyen. Ha fontos lenne, tennél valamit érte.
48# de sajnos azt még mindig nem fogod fel, hogy mások is pont igy ereznek a te kozeledben
Én is megkerdezem:
MIT VÁRSZ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!