Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen fajta nőre van esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fajta nőre van esélye egy ilyen férfinek?

Figyelt kérdés

35 év, 180/110, nincs lakás / autó, 360 havi nettó, tapasztalatlan , legmagasabb iskola az érettségi.

Nyilván nem szelfiket fogtok betenni magatokról. Figyeljünk a személyiségi jogokra. Keressetek példa képeket Google segítségével. Testalkat is látszódjon. Hogy te mint gyakoris női felhasználó szerint; nekem milyen nőre van lehetőségem?!

Ezek csak a külsőségek igen. Mást úgyse lehet nagyon képről megmondani. Köszi a segítséget!

#Mi jár a férfinek
okt. 25. 09:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/110 A kérdező kommentje:

Ez sem igaz az esetemben. Voltam 76 kg és neten ismerkedtem 3 hónapig egy lovardában dolgozó nővel. Utána nem lett semmi és azt mondta kövér vagyok! 76 kgal! Szóval ha most vissza fogyok a 27 éves korom testalkatára! Akkor is leszek jó.

okt. 25. 10:35
 32/110 anonim ***** válasza:
74%
31: hülye nők vannak. De a nők többsége nem 70 kilós férfit keres. A nők nem egyenlő az idióta lovardás nővel.
okt. 25. 10:37
 33/110 anonim ***** válasza:
73%
sportolj...vagy nincs időd rá és lusta vagy?
okt. 25. 10:38
 34/110 A kérdező kommentje:

Szomorú hogy sokszor a férfiak személyiségre kedvesebbek a nőknél. Nem leszek meleg ez miatt. 😃 De komolyan ez látható manapság már. A legtöbb hétköznapi faxi komoly kapcsolatot keres. Boldogságot , szeretet , szerelmet, törődést stb a nők mit keresnek ? Extra külsejű férfit és a hasznot a pénzt a másiktól. Hol marad a szerelem ?

okt. 25. 10:39
 35/110 anonim ***** válasza:
60%

34: na jó, ez az évezred poénja... a férfiak többsége numerát keres. Elég lenne felmenned egy társkeresőre női profillal...

Ja meg a férfinál a szerelem egyenlő "nálam sokkal tutibb, szexibb csaj" :D.

okt. 25. 10:40
 36/110 anonim ***** válasza:
66%

29.

"Nem teljesen értem hol akarsz kilyukadni? 360 nettó meg érettségi az annyira alacsony, hogy parkapcsolatra nincs esélyem. Csak úgy ha már tovább tanulok és több pénzem lesz?"

Tudsz párkapcsolatban lenni a saját szinteden. Leírtam a 19-es válaszban, de azt írtad a saját szinted nem megfelelő. Ezzel sincs baj, de akkor emelni kell a szintedet. A fogyás sem rossz, de közel sem olyan hatékony mintha kicsit tanulnál és jobb munkád lenne.

Ha viszont semmit nem szeretnél tenni azért hogy jobb szinten legyél, akkor be kell érned a saját szinteddel. Kövérek, idősek, többgyermekes átlag alattiakkal. Neked kell eldönteni fontos-e hogy jobb nőd legyen. Ha nem fontos, akkor ne csinálj semmit ami előre visz.

okt. 25. 10:41
 37/110 A kérdező kommentje:

Ez igaz. Lehet csak ő volt vékony férfi mániás idióta.

okt. 25. 10:41
 38/110 A kérdező kommentje:

Lehet csak az a baj hogy az elméleted nem korrekt. Azt írod a szintemen ami mondjuk az anyagiak és az iskolázottság? De miért több gyerekes nők? Nekem nincs gyerekem! Meg miért konkrétan csak a kövérek ?

Miért nem lehet egy korombeli , ugyanúgy érettségizett , 3-400 között kereső de mellé átlagsulyú vagy vékonyabb nő?

Olyan mintha a vékony testalkatú nőt a polc tetejére tennéd amit csak úgy érhet el a férfi ha

- ő is vékony

- diplomás

- gazdag

?

okt. 25. 10:47
 39/110 anonim ***** válasza:
82%
Ó hidd el, a meleg világban ez ezerszer rosszabb. Ha nem vagy kockahasú sok pénzes, leköpnek kb.
okt. 25. 10:49
 40/110 A kérdező kommentje:

Durva. Jó hogy más ligában játszom

okt. 25. 10:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!