Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen fajta nőre van esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fajta nőre van esélye egy ilyen férfinek?

Figyelt kérdés

35 év, 180/110, nincs lakás / autó, 360 havi nettó, tapasztalatlan , legmagasabb iskola az érettségi.

Nyilván nem szelfiket fogtok betenni magatokról. Figyeljünk a személyiségi jogokra. Keressetek példa képeket Google segítségével. Testalkat is látszódjon. Hogy te mint gyakoris női felhasználó szerint; nekem milyen nőre van lehetőségem?!

Ezek csak a külsőségek igen. Mást úgyse lehet nagyon képről megmondani. Köszi a segítséget!

#Mi jár a férfinek
okt. 25. 09:43
 51/110 anonim ***** válasza:
66%
Férfiként mondom, hogy szerintem egy férfinál alapvető dolog(nak kéne lennie), hogy legyen egy bizonyos szintű fizikuma. És nem, nem kell Schwarzeneggerré gyúrnia magát, de az, hogy ne köpje ki a tüdejét 2 emelet lépcsőzés után vagy, hogy ne egyen annyit, mint egy bálna, ezek olyan dolgok, amiket egy nagyon minimális áldozattal meg lehetne valósítani, de a többség még erre se képes. Ha ilyen minimális dolgokhoz is lusta vagy, akkor ne csodálkozz, hogy a nők nem hozzád vonzódnak... Tudom, hogy nem hiszed el, de ezt jóindulatból írtam neked, mert akár most rögtön neki tudsz állni változtatni ezen.
okt. 25. 11:19
 52/110 anonim ***** válasza:
74%
De kérdező, te meg a szexi, csinos nők többségének vagy a "fujj" kategória, ugyanúgy irtóznak tőled, ugyanúgy nem nedvesednek rád be, ugyanúgy úgy érzik magukat melletted, mint egy 70 éves papa vagy egy csöves mellett. Az miért nem érthető? Annyi különbséggel, hpgy ők tudják azt nyújtani, amit külsőre elvárnak. Te meg arra nem vagy képes, hogy nekiállj edzeni meg egészségesen enni. Jelszó "nulla energiabefektetés, magas elvárások".
okt. 25. 11:21
 53/110 A kérdező kommentje:

Valaki igen de vannak akik nem így éreznek. Elég férfias vagyok a pocak ellenére is.

Mit várok ?

Kis síkosító és pattanjon fel a nyeregbe 😀

okt. 25. 11:21
 54/110 A kérdező kommentje:

Laktam panelban 8. Emeleten. Minden nap 2x le - fel mentem. Meg se kottyant. Élveztem

15 éve edzek súlyokkal.

okt. 25. 11:23
 55/110 A kérdező kommentje:

Ez csak azért zavar mert nem igaz. Az életem során nem telt el hosszabb idő. (Mondjuk két hét) hogy ne szobakerekparoztam,futottam , edzettem volna. Akkor is így nézek ki. Ezt kaptam az élettől. Vannak sokkal rosszabb külsejű emberek is.

okt. 25. 11:27
 56/110 anonim ***** válasza:
83%
Akkor egy picit jobban rá kellene feküdni és kevesebbet / egészségesebben enni. Basszus, nekem nőként, PCOS-sel, nehezített pályán sikerült 40 kilót leadnom. És igen, félig-meddig azért tettem, mert jobb merítésből akartam keresni. Ha valamit akarsz, azért tenned kell.
okt. 25. 11:28
 57/110 anonim ***** válasza:
46%

Mit várok ?

Kis síkosító és pattanjon fel a nyeregbe 😀

🤣🤣🤣🤣 Hogy is szokták mondani?

Álmodik a nyomor

okt. 25. 11:28
 58/110 A kérdező kommentje:

120 kgról fogytam egyszer 75-76 ra. 3 évig nem híztam vissza.

Az idő alatt össze vissza zabáltam az édesanyám zsíros ételeit. 3 nővel volt szex abban az éveimben. De sok elutasítást is beszedtem.

Utána felhíztam 140 kilóra. Továbbra is folytattam az edzéseket és minden diétát kipróbáltam. Szereket , steroidokat mindes fosst. 1 dekat nem fogytam évekig. Utána újra elkezdtem beleszarni az egészbe (étkezésügyikeg) a fogyás kínkeservesen elindult és most 110 körül vagyok.

Szóval a vicc benne ; amikor normálisan néztem ki akkor 2x annyi kalóriát ettem mint később meg most. Ezért nem hiszek a kalóriadeficites dumákban. 5-6 ezret ettem és 76 kg voltam. Most 2000 et sem 110. Erről ennyit

okt. 25. 11:36
 59/110 A kérdező kommentje:

Legalább van humorérzékem

okt. 25. 11:37
 60/110 anonim ***** válasza:
72%

Még a végén kiderül, hogy a kérdező egy rendszeresen sportoló, kerékpározó, 10. emeletre minden nap felfutó, jóképű, szerelemre éhes romantikus alfahím. Mert lassan így festi le magát... :D

Akkor miért nincs nőd, te dürhő paraszt? :DDD

okt. 25. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!