Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen fajta nőre van esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fajta nőre van esélye egy ilyen férfinek?

Figyelt kérdés

35 év, 180/110, nincs lakás / autó, 360 havi nettó, tapasztalatlan , legmagasabb iskola az érettségi.

Nyilván nem szelfiket fogtok betenni magatokról. Figyeljünk a személyiségi jogokra. Keressetek példa képeket Google segítségével. Testalkat is látszódjon. Hogy te mint gyakoris női felhasználó szerint; nekem milyen nőre van lehetőségem?!

Ezek csak a külsőségek igen. Mást úgyse lehet nagyon képről megmondani. Köszi a segítséget!

#Mi jár a férfinek
okt. 25. 09:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/110 anonim ***** válasza:
64%
Hát egy hasonlóan túlsúlyos és vagyontalan nőnél.
okt. 25. 09:47
 2/110 anonim ***** válasza:
61%
gumiból készültre
okt. 25. 09:48
 3/110 anonim ***** válasza:
41%

[link]

A pirossal behatárolt területen belüliekre van esélyed,tehát a 10/1,10/2 kategóriára.

okt. 25. 09:51
 4/110 anonim ***** válasza:
39%

Hozzá hasonlóra vagy picit kevesebbet keresőre. Ugyanúgy túlsúlyos, hasonló korú, max. alap aktatologató munka (esetleg még beletartozhat sajnos fizu alapján a mentős, kórházi nővérke, tűzoltó, bár 1. és 3. kategóriában inkább férfiak dolgoznak), de inkább gyári munka / trafikos / nem szuper luxi műkörmös / recepciós / SPAR pénztáros. Nem szuperszép arcú (tehát duciból sem Ashley Graham) - hanem pl. vmi ilyesmi: [link] Vagy vékonyból nagyon előnytelen arcú.

Plusz nagy eséllyel gyerek már van.

De ez is csak esély - mert kérdés, hogy mennyire irreális magához képest az adott nő ízlése. Viszont cserébe meg lehet, hogy van olyan szép, csinos, fitt, nő akinek a túlsúlyos átlagoska pasi az esete vmi más miatt.

okt. 25. 09:52
 5/110 A kérdező kommentje:

Ez most csak vicc ugye? Inkább vigyenek hátra agyonlőni akkor.

okt. 25. 09:53
 6/110 anonim ***** válasza:
56%
Hát először is rakjál ki te egy hozzad hasonlító netes képet. Ez a 180/110 sok mindent takarhat. Lehet ez egy színizom Hulk Hogan is, meg egy szétfolyt csupaháj zsírpacni is! Amúgy meg arc! Arról semmit sem tudunk! A legtöbb ember még mindig az arc alapján választ!
okt. 25. 09:53
 7/110 A kérdező kommentje:

Köszi, de a linken szereplőek nekem nem felellnének meg. Az hogy mennyit keres? Meg mit dolgozik az nem számít. Én férfi vagyok. Minket nem érdekel a másik pénze.

okt. 25. 09:55
 8/110 anonim ***** válasza:
51%
#7 az egy dolog, hogy nem tetszenek neked, de ez a te szinted. Deal with it.
okt. 25. 09:57
 9/110 A kérdező kommentje:

Kb ilyen vagyok

[link]

okt. 25. 09:58
 10/110 anonim ***** válasza:
84%
Ha finnyáskodsz és "fujj, az nem felel meg"... amilyen nőt te akarsz, az valószínűleg talál olyat, aki a saját szintjén van. Mert te épp felül akarsz magadnál választani... azt nem lehet ELVÁRNI senkitől, hogy válasszon olyat, aki nála igénytelenebbül, rondábban néz ki. És az meg tényleg a legalja gondolkozás, hogy "nekem csak az számít, hogy mennyire b...ható" - egy értelmes ember megnézi, hogy anyagilag hogy fognak kijönni, hasonló-e a munkamoráljuk stb.
okt. 25. 10:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!